Sommerstengt for drop-in i øvingslokalene frem til 18. juli (åpent hele sommeren for alle med fast leieavtale, også de som ikke er profesjonelle)
AKKS Oslo avvikler sommerferie, og vil derfor holde øvingslokalene stengt for drop-in frem til 18. juli 2021. På grunn av sykemelding har vi måttet stenge for drop-in tidligere enn planlagt. Alle som har fast leieavtale hos oss har tilgang til lokalene gjennom hele sommerferien.
God sommer fra hele AKKS!

For spørsmål angående øvingslokalene i sommer, ta kontakt med med oss på oslo@akks.no (gjelder frem til sommerstengt 1. juli. Etter 19. juni er det igjen Øvingslokaleansvarlig som kan kontaktes på ovingslokale@oslo.akks.no)

Vi fortsetter å følge Norsk Musikkråd sin smittevernguide for trygge musikkøvelser, og beholder avstanskravet om 1m mellom alle øvende. Les mer om AKKS Oslo og Koronaviruset her.

Smittevern i lokalene: 

Vi forholder oss til Norsk Musikkråd sin veileder for smittevern på øvelser og kurs. Alle som kommer inn i våre lokaler må være friske, vaske hender ved adkomst og holde to meters avstand til andre. Ytterligere informasjon om smittevern sendes til alle som skal benytte seg av lokalene. Les vår smittevernguide nederst på denne siden.


AKKS Oslo har 5 fullt utstyrte øvingslokaler, et rom med to trommesett som brukes på kurs og DJ-utstyr til utleie i Brenneriveien 9. Rommene leies ut til band og enkeltmusikere som vil øve fast hver uke eller på timebasis gjennom vår drop-in ordning.

Øvingslokalene er utstyrt med:

  • 4-trommers trommesett med cymbaler
  • 1 bassforsterker
  • 2 gitarforsterkere
  • Sanganlegg
  • 3 mikrofoner m/stativer Egne mikrofoner må medbringes (smittevern)
  • 2 klappstoler
  • NB: Rom 3 og 4 har el-piano.

Booking: For å øve fast eller booke drop-in: fyll ut bookingskjemaet under, og øvingslokaleansvarlig vil ta kontakt med deg for å finne et passende rom og tid for din øving. Beregn én virkedags responstid på henvendelser. Booking må gjøres senest 1 arbeidsdag før ønsket øving.

Spørsmål kan rettes til ovingslokale@oslo.akks.no

Priser
NB: et vasketillegg på 50 kr per øving faktureres fra og med 6. april.

Fast øving: 1500kr / mnd. = 3t. / uken
Man må være medlem i AKKS for å øve fast.

Drop-in ordinært øvingsrom:
Medlem: 150kr / t.
Ikke-medlem: 180kr / t.

Drop-in Preprod:
Medlem: 200kr / t.
Ikke-medlem: 250kr / t.