Oppstart neste kurs: Tirsdag 1. September
Kurstyper: En-til-en undervisning
Kurslengde: 8 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)

Nivå 1 – For deg som aldri har spilt piano før. 

Nivå 2/3 – For deg som kan spille piano fra før av. 

Tid:
Tirsdager 16:00-17:30 – Deltakere vil bli kontaktet om når i dette tidsrommet de har fått kursplass, gi beskjed i påmeldingsskjemaet dersom du har spesielle behov.

Praktisk Info:

  • En-til-en kurs går over 8 ganger med 30 minutter hver kursdag. Totalt 4 timers undervisning.
  • Du trenger ikke eget piano for å gå på kurs hos oss. Egenøvinger på piano inngår i kursprisen.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Om instruktøren:

Busy Gangnes – Busy er elektronisk musiker/produsent og trommeslager, opprinnelig fra Los Angeles.  Hun er den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene.  Hun har mye erfaring som trommeinstruktør både fra Norge og USA og har blant annet undervist på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til å ha hatt en hel del private trommeelever og gruppeundervisning for elever i alle aldre. Busy trives med å undervise i både teknikk, teori og låtskriving og trommekursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

Priser 8-ukers kurs

  • Kursavgift en-til-en kurs 25 år eller yngre – 2800*
  • Kursavgift en-til-en kurs 26 år og opp – kr. 3600

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.