Neste kursrunde starter opp Mandag 20. Januar. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få beskjed når påmeldingene åpner.

Oppstart: Mandag 20. Januar 2020
Tid nivå 1: Mandager 17:30-19:00
Tid nivå 2: Mandager 19:15-20:45
Kurslengde: 8 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr: El-piano låner du hos AKKS på kursdagene, og du kan booke egenøvinger for å øve utenom kurstidene.
Priser: Under 26 år: 2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Elever mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne.

Vil du lære å spille piano eller drømmer du om å bli keyboardist i et band? AKKS Oslo tilbyr el-pianokurs/keyboardkurs fra nybegynnernivå til du er klar for scenen!

Nivå 1 tar for seg elementær spilleteknikk, enkle akkorder, skalaer, improvisasjon og grunnleggende musikkteori.

Nivå 2 bygger videre på det elevene lærer på nivå 1. På dette kurset ser man også på komponering og det å lage egne låter på piano. Låter velges ut av lærer i samarbeid med kursdeltakerne. Det er ingen krav til å kunne noter.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre til fem personer over 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Pianoinstruktør Busy Gangnes.

Om instruktøren: Busy Gangnes er en keyboardist, trommeslager og elektronisk musiker/produsent fra Los Angeles.  Hun er en den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene. Hun har også spilt synth i band som Nite Jewel, Bloodlines, Wikkid og Skint.

Busy startet med klassisk musikk, og har undrvist i keyboard og piano på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir. Hun trives med å undervise i både teknikk, teori, låtskriving og komponering og har mye erfaring som pianoinstruktør både fra Norge og USA. Pianokurset vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.