Oppstart: Info om høst 2022 kommer fortløpende.
Ukedag: Mandager
Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert, August – Desember
Alder: 7-19 år – Ved kapasitet setter vi også opp kurs for de over 19 år, ta kontakt for å melde interesse


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt piano før. 

Nivå 2/3 – For deg som kan spille piano fra før av. 

Tid:
Tirsdager 16:00-20:00 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.

Ønsker du heller å lære å spille på synth på ditt kurs?
I tillegg til el-piano tilbyr vi kursing på mikrokorg-synther. Passer for deltakere som ønsker å spille pop-musikk og som ønsker å utforske flere lyder. Gi beskjed i påmeldingskjemaet i feltet «om deg» dersom du heller ønsker å lære å spille på synth.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart til semesterslutt
  • Du trenger ikke eget piano for å gå på kurs hos oss. Egenøvinger på piano eller synth inngår i kursprisen.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Har du spørsmål om våre kurs og eventuell påvirkning pga. koronasituasjonen? Les mer om hvordan våre kurs eventuelt vil bli påvirket her. 


Om instruktøren:

Busy Gangnes – Busy er elektronisk musiker/produsent og trommeslager, opprinnelig fra Los Angeles.  Hun er den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene.  Hun har mye erfaring som trommeinstruktør både fra Norge og USA og har blant annet undervist på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til å ha hatt en hel del private trommeelever og gruppeundervisning for elever i alle aldre. Busy trives med å undervise i både teknikk, teori og låtskriving og trommekursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

Pris: 4500 kr* for hele semesteret – Kursavgiften deles i to innbetalinger slik at man betaler halvt kursbeløp ved oppstart, og andre halvdel halvveis i kurset. Ved oppstart etter semesterstart tilpasses prisen til antall kursrunder deltakeren er med på. Prisen inkluderer gratis egenøving i lokalene med piano.

Egne priser for de over 19 år, avhengig av kurslengde. Ta kontakt for å motta pristilbud.

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

Ønsker du å delta på kurset etter det har startet opp? Ved ledig kapasitet tilbyr vi plasser til kursdeltakere med løpende oppstart utover i semesteret. Fyll ut påmeldingsskjema, så tar vi kontakt med deg med et pristilbud. Priser for kurs som starter opp etter oppstart bestemmes utifra lengden på kurset.


Gratis eller rabattert plass på kurs? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR har vi mulighet til å innvilge rabattert eller gratis plass på kurs til barn og unge fra familier med vanskelig økonomi.

Les mer om gratis og rabatterte kursplasser her. 

Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.