Påmelding for 2024 åpner 1.november

Oppstart: Uke 3

Datoer: Tirsdager 1-1 (17 uker)

16.01, 23.01, 30.01, 06.02, 13.02, (Uke 8 – Vinterferie), 27.02, 04.03, 11.03, 19.03 (Påskeferie 25.03-01.04), 02.04, 09.04, 16.04, 23.04, 30.04, 07.05, 14.05, 21.05

Sommeravslutningskonsert uke 24

Alder: 8+

Påmeldinglenke til påmelding

Pris: 4750 kr* for hele semesteret (17 uker) – Kursavgiften kan deles inn i to innbetalinger slik at man betaler halvt kursbeløp ved oppstart, og andre halvdel halvveis i kurset.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Send en e-post til kurs@oslo.akks.no og skriv en kortfattet søknad.

Ønsker du å delta på kurset etter det har startet opp? Ved ledig kapasitet tilbyr vi plasser til kursdeltakere med løpende oppstart utover i semesteret. Ta kontakt med kursansvarlig, Silje Holmen.

Kurset holdes i våre øvingslokaler i Brenneriveien 9. 0182 Oslo.

 


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt piano før. 

Nivå 2/3 – For deg som kan spille piano fra før av. 

Tid:
Tirsdager mellom 15:30-20:00 – meld deg på den tiden som passer best. Det kan forekomme noen endringer i timeplan.

Ønsker du heller å lære å spille på synth på ditt kurs?
I tillegg til el-piano tilbyr vi kursing på mikrokorg-synther. Passer for deltakere som ønsker å spille pop-musikk og som ønsker å utforske flere lyder.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og går over 17 uker, vi følger skoleruta.
  • Du trenger ikke eget piano for å gå på kurs hos oss.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Om instruktørene:

Piano:

Busy Gangnes – Busy er elektronisk musiker/produsent og trommeslager, opprinnelig fra Los Angeles.  Hun er den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene.  Hun har mye erfaring som trommeinstruktør både fra Norge og USA og har blant annet undervist på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til å ha hatt en hel del private trommeelever og gruppeundervisning for elever i alle aldre. Busy trives med å undervise i både teknikk, teori og låtskriving og trommekursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

 

Synth og piano:

Lisa Karolyn Holter –Lisa (hun/henne) har en bachelor i populærmusikk fra Høyskolen Kristiania med bassgitar som hovedinstrument. Hun skriver for øyeblikket en master om skeive kjønnsidentiteter og musikkteknologi ved institutt for musikkvitenskap (UiO). Ved siden av å studere har hun spilt i en rekke Oslo-baserte band i over 10 år, holdt konserter rundt om i Norge og vært på to turnéer i Storbritannia (hovedfokuset ligger nå på hyperpop/emo-bandet, Ken Guru). Lisa jobber som instruktør på bandskolen og kan gi undervisning i bassgitar, gitar, synthesizer, låtskriving og produksjon.

 

 

 

 

 

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Silje Holmen