Neste mulighet for å melde seg på dette kurset vil være høsten 2020. Følg  vårt nyhetsbrev  for å få motta informasjon om påmelding. 

Oppstart: Høsten 2020
Tid: Informasjon kommer sommeren 2020
Kurslengde: 5 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr: Mikrokorg Synth låner du av oss på kurset, og du kan booke egenøvinger for å øve utenom kurstidene. Det vil ikke være mulig å ta med andre, egne synther på dette kurset.
Priser: Under 26 år: 0*-1800 kr // Over 26 år: 2400 kr // *Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Jenter, transpersoner og ikke-binære mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere av andre kjønn og som de over 26 er også velkomne).

Vil du lære mer om synth og piano? På dette kurset får du en innføring i det å spille tangenter med ulike lyder, ved at vi bruker 5 uker på å utforske Mikrokorg synthen! Kurset passer for deg som er helt nybegynner på tangenter, som vil lære å spille pop og elektronisk musikk, og for deg som kan spille litt piano fra før, men ønsker å øve på å spille med synth og bygge på kunnskapen din med andre lyder og stiler.

Hva skjer på kurset? På kurset skal vi dykke dypt ned i Mikrokorg-synthen for å finne ut ulike måter å bruke den på.  Du lærer å spille enkel popmusikk og elektronisk musikk, i tillegg til at vi skal jobbe med å komponere egne låter. Kurset er perfekt for deg som er ute etter å starte å lære mer om synth og ulike lyder, men som er usikker på hvor du skal begynne. Kurset er også åpent for deg som kan en del piano og eller synth fra før, men vær obs på at fokus ligger på innføring i synth, og er tilpasset nivået på de som melder seg på, også de som ikke kan spille noe piano fra før av, så mange av låtene vi spiller vil være relativt enkle. Kurset kan likevel være moro for deg som kan en del piano, men som har lyst til å spille med andre, og få et dypdykk i mikrokorg synthen.

Sjekk ut synthen vi skal bruke ved å se på disse videoene: 

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre til fem personer over 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler (med mikrokorg synthene) så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Pianoinstruktør Busy Gangnes

Om instruktøren: Busy Gangnes er en keyboardist, trommeslager og elektronisk musiker/produsent fra Los Angeles.  Hun er en den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene. Hun har også spilt synth i band som Nite Jewel, Bloodlines, Wikkid og Skint.

Busy startet med klassisk musikk, og har undervist i keyboard og piano på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til hos AKKS. Hun trives med å undervise i både teknikk, teori, låtskriving og komponering og har mye erfaring som pianoinstruktør både fra Norge og USA. Kursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.