Hva skjedde i sommer?

De oppmerksomme har fått med seg at vi hadde tenkt å pusse opp kurs- og øvingslokalene våre nå i sommer. Det gikk ikke helt etter planen, gitt. Vi fikk ikke inn resten av de midlene som vi trengte for å sette i gang ordentlig, så da har vi heller ikke kommet så langt som vi ville.

I sommer har vi hatt loppemarked, kastet ubrukelig utstyr, pakket ned og shippet av gårde tingene våre til containerlager, revet noen vegger og tak i det nye rommet vårt i 2. etg og fortsatt holder vi på å avdekke skjulte hemmeligheter i konstruksjonene. Vi har for eksempel møtt på ganske spennende stubbloftsleire som støvet over alt til både vår og stakkars Blå sin uteservering sin fortvilelse. Aj aj. Vi holdt for sikkerhets skyld igjen med arbeider i 3. etg, og etter et hyggelig gjensyn med containeren vår og hjemhenting av musikkustyr åpnet vi 3. etasje for kurs og øvingsbooking i bittelitt triveligere – men langt fra ferdig oppusset – stand den 2. september. Vi sees snart!

Det rigges til musikkloppemarked i det nye rommet på AKKS.
De to tetris-mesterne som fikk plass til alt i containeren! Som bonus sørget Aria for at de fikk håndhilse på vokalisten i Plumbo som tilfeldigvis gikk forbi. God stemning.
Trommeeskene må gå.
Haley og Solvor og containeren vår! Vi kjørte hele veien til Røyken med lang varebil og fikk se innsiden av containerlageret. Containeren ble heist ned fra plassen sin og vi fikk med oss mye bra utstyr tilbake igjen.
Her er det nye rommet vårt! Ok, det ser ganske vilt ut nå, men det blir veldig fint! I disse 100 m2 innenfor Preprod planlegger vi nemlig vår egen lille kulturscene. I sommer rev vi tak og vegger for å se hva vi har med å gjøre her. Blant annet fant vi ekstra takhøyde og et lite innbygget vindu i nordveggen! Det var stas. Og stubbloftsleire da. Det ble mye støv og var ikke så stas.
Gammel håndmalt tapetbit var skjult inni veggen i det nye rommet.