ENGLISH INFO COMING SOON

Du trenger ikke gå på kurs eller leie øvingslokale for å bli medlem hos oss. Som medlem i AKKS bidrar du direkte til organisasjonens arbeid for et likestilt og mangfoldig musikkliv.
I tillegg får du tilgang til en rekke medlemsfordeler, inkludert medlemspris på både kurs, leie av øvingslokaler og konserter
i regi av AKKS, samt gode rabatter hos utvalgte musikkbutikker og en rekke samarbeidspartnere.

Vi vil gjerne ha deg med i #akksfamilien!

 

Et medlemskap i AKKS gjelder for et år av gang og må fornyes hvert kalenderår.

Vi tilbyr to typer medlemskap:
Ordinært medlemskap: koster 50 kr og er et individuelt medlemskap.
Bandmedlemskap: koster 50 kr per bandmedlem. Som medlemsband kan dere søke Frifond-støtte via AKKS
og VO-tilskudd for øvingene deres.

Les mer om bandmedlemskap her.

BLI MEDLEM I DAG!

 

 

SMS
Du vil motta bekreftelse i form av returmelding når registrering og betaling har gått igjennom. Ta kontakt med ditt lokale AKKS-kontor om det ikke går igjennom.

Var du medlem i fjor, men har glemt fornye medlemskapet?
Send SMS med kodeord AKKS BETAL 50 til 1938.
Da vil du bli trukket 50,- kr fra ditt telefonabonnement. Husk at SMSen må sendes fra det mobilnummeret som medlemskapet er registrert på. Dersom du ikke får returmelding, har ikke betalingen gått igjennom. Dette kan være på grunn av en eventuell sperre på mobilabonnementet eller mobilnummeret ligger ikke inne i våre systemer.

Har du flyttet eller registrert feil adresse hos oss kan lett gi oss din riktige adresse ved å sende AKKS ADRESSE gateadresse, postnr, poststed til 1938

 

Med faktura
Å bli medlem skal være enkelt – fyll ut skjemaet og du får umiddelbart faktura på epost (husk å sjekke spamfilteret!)
Trenger du å fornye ditt AKKSmedlemskap fra 2017 til 2018?
Gå inn på https://akks.hypersys.no/ og skriv inn epostadressen du har registrert hos oss og trykk glemt passord dersom det er første gang du logger deg inn i vårt medlemssystem.
Du vil nå få en e-post med link der du kan velge nytt passord og du kan logge deg inn i medlemssystemet vårt og oppdatere medlemskap, adresse og betale årets kontingent.