Låtskriverworkshops med Silja Sol

Påmeldingen til låtskriverworkshops i november er åpen!

Grunnet korona- restriksjoner er workshopen utsatt til januar.

I høst arrangerer AKKS Bergen låtskriverworkshops hvor du vil lære enkle og effektive verktøy og metoder innen låtskriverkunsten som vil heve kvaliteten på låtene dine uansett nivå og sjanger. På våre workshops håper vi at du vil bli inspirert, ta låtene dine til et nytt nivå og lære nye metoder for å faktisk gjøre ferdig de gode låt-idéene.

Låtskriverworkshopene vil ledes av artist og låtskriver, Silja Sol. Silja vokste opp i musikerhjem hvor hun ble foret med musikk lenge før hun kunne snakke, gå eller spise på egenhånd. I løpet av oppveksten lærte hun å traktere både piano, sang, blokkfløyte, gitar og diverse strykeinstrumenter, og i ungdomsårene våknet interessen for låtskriving. Silja har siden 2014 utgitt fire egne album, vunnet en Spellemannspris, turnert med Sondre Lerche, Bob Hund, og reist verden rundt som en del av bandet til Aurora. 

Silja skriver på morsmålet med et skråblikk og billedlig språk, og liker å eksperimentere innenfor ulike sjangre. På kurset ønsker hun å ha fokus på å skrive gode tekster som samarbeider fint med melodier, og går innom en rekke virkemidler og inspirasjonsteknikker til å komme i gang.

Det blir to workshops for to ulike aldersgrupper i høst. Trykk på lenkene for å komme til mer info og påmelding:

Låtskriverworkshop for de mellom 11-16 år

Når: Lørdag 30. januar kl. 12.00 – 16.00

Hvor: USF Verftet

Låtskriverworkshop for de f.o.m. 17 år

Når: Onsdag 27. januar kl. 17.00 – 21.00 og

torsdag 28. januar kl. 17.00 – 21.00

Hvor: USF Verftet

Pris fra kr 700. AKKS Bergen ønsker imidlertid ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser som er gratis til de under 18 år og der familien har begrenset økonomi. Se mer info på kurssiden og i påmeldingsskjema.

Det er begrenset med plasser, kun 6 deltakere per workshop! 

Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse med kursavvikling hos AKKS Bergen her.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no

 

Foto: Øystein Grutle Haara