2021 To dagers låtskriverworkshop med Silja Sol

Ønsker du å komme i gang med låtskriving?
På vår låtskriverworkshop vil du få inspirasjon og kunnskap slik at du kan utvikle deg som låtskriver.

 

Når: Onsdag 27. januar og torsdag 28. januar kl. 17- 21
(flyttet fra november 2020)
Hvor: USF Verftet, Møterommet i 2. etasje
Benytt hovedinngang ved Kafé Kippers

Kurset er fullt!På låtskriverworkshopen vil du lære enkle og effektive verktøy og metoder innen låtskriving som man kan bruke for å videreutvikle eget låtmateriale. Målet med workshopen er å inspirere, utvikle nye ideer og utveksle erfaringer mellom låtskrivere.

På workshopen vil vi gå gjennom ulike måter for å komme i gang med å skrive en låt. Hvordan få i gang prosessen og bli inspirert. Sammen vil instruktøren og deltakerne utveksle sine erfaringer og opplevelser rundt hvordan sette i gang den kreative prosessen. Videre vil vi snakke om ulike skriveteknikker og bevisstgjøring rundt hjelpemidler.

Workshopen vil gjennomføres med maks 6 deltakere.

Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse med kursavvikling hos AKKS Bergen herWorkshopholder Silja Sol

Silja Sol Dyngeland, kjent under artistnavnet Silja Sol, vokste opp i musikerhjem hvor hun ble foret med musikk lenge før hun kunne snakke, gå eller spise på egenhånd. I løpet av oppveksten lærte hun å traktere både piano, sang, blokkfløyte, gitar og diverse strykeinstrumenter, og i ungdomsårene våknet interessen for låtskriving.

Silja har siden 2014 utgitt fire egne album, vunnet en Spellemannspris, turnert med Sondre Lerche, Bob Hund, og reist verden rundt som en del av bandet til Aurora.

Silja skriver på morsmålet med et skråblikk og billedlig språk, og liker å eksperimentere innenfor ulike sjangre. På kurset ønsker hun å ha fokus på å skrive gode tekster som samarbeider fint med melodier, og går innom en rekke virkemidler og inspirasjonsteknikker til å komme i gang.

 Priser for låtskriverworkshop høsten 2020:
  • kr 750* Kursavgift inkl. medlemskap i AKKS 2020
  • kr 1 400  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
    *om du alt er AKKS medlem, velg kursavgift uten kontingent

Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser som er gratis til de under 18 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjema. Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss. Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no. Denne ordningen er støttet av BUFDIR.


Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no

 

       

 

 

 

To dagers låtskriverworkshop med Silja Sol er støttet av Bergen kommune, Norsk Musikkråd (KOMP) og NOPA.