Påmelding til høstens kurs er i gang

Endelig er påmeldingen til høstens kurs i gang! Vi gleder oss til å ta imot kursdeltakere i elgitar, bass, trommer, akustisk gitar, elpiano, elektronisk musikk, trommer, vokal, band og DJ. Kursene starter opp i september og november.

Nytt i høst blir utvidelse av kursene fra 5 uker, 10 timer, til 6 uker og totalt 12 timers undervisning. Mange av våre deltagere har etterlyst lenger kurs, så vi er veldig gla for å kunne tilby mer undervisningstid.

Ta kontakt med oss på e-post kontoret@bergen.akks.no eller tlf. 55 55 75 55 dersom du har spørsmål om kurs.

Les mer og meld deg på høstens kurs her.

 

I tillegg til våre ordinære vokal- og instrumentkurs har vi satt opp en 4-ukers produsentworkshop med Paperclip Studios med oppstart tirsdag 21. september. Les mer her. Det vil også bli avholdt låtskriverworkshop i oktober/november, samt GAIN – et produsentkurs for jenter og LOUD! Jentenes bandleir. Følg med på våre nettsider for mer info, påmelding åpner i løpet av sommeren/tidlig høst.

Velkommen til kurs hos AKKS Bergen!