Produsentworkshop – 4 ukers

4 ukers produsentworkshop med Paperclip Studios

– innføring i innspilling og studioproduksjon

 

På denne workshopen tar vi for oss stegene fra ferdig låtidé til produksjon, innspilling og grunnprinsippene for miksing av en låt. Kurset går over 4 uker, hvor vi dypdykker ned i produsentens verden og følger en demoinnspilling.

Kurset er lagt opp med utgangspunkt i pop og elektronisk musikk. I løpet av kurset vil vi gjennomføre 1-2 innspillinger, justere frekvenser og dynamikk på innspilte spor, og klargjøre låtene for miks. Det blir en teoretisk innføring i DAW, EQ, kompressor og FX, og vi skal teste ut hvordan det hele fungerer i praksis.

 


Forkunnskaper
  • Hver deltaker må ha med seg hodetelefoner og egen bærbar PC med programvare til å arrangere og produsere musikk, også kalt Digital Audio Workstation. Det vil være fokus på egen praktisk øvelse i teknikkene underveis.
  • Workshopen fokuserer på den delen av prosessen som kommer etter at man har laget en låt med melodi og vil ta for seg hvordan du spiller inn låten. Det er derfor en fordel om man har laget en demo før, da workshopen ikke vil ta for seg komponering.
  • Det er en fordel med noe kjennskap til musikkprogramvare som f.eks. Logic Pro, Cubase eller Ableton Live, og noe erfaring med musikkproduksjon.

 


Praktisk om kurset
  • Kursdemonstrasjonene vil foregå i musikkprogrammet Logic Pro X.
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 6 deltakere.
  • Kurset går over 4 ganger med 4 timer undervisning (inkl. pause) i uken.

 


Kursdatoer for produsentworkshop høst 2020

Kurssted: Paperclip Studios, Frydenbølien 19 på Gyldenpris
Kurslengde: 16 timer over 4 ganger
Klokkeslett: kl. 17.00 – kl. 21.00

Septemberkurs
Kursstart: Tirsdag 21. september
Kursdager: 21.9, 28.9, 13.10 og 20.10.

Vi jobber med å få på plass påmeldingsskjema til disse kursene.
Ønsker du mer info send en e-post til kontoret@bergen.akks.no eller benytt dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt når påmeldingsskjemaet er oppe.

 


Priser høst 2020

 

Høstens kurspriser kommer!

 


Om instruktørene

 

Info om instruktørene blir lansert 1. august.

 


Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.