LOUD!

LOUD! er et sosialt og musikalsk prosjekt som jobber for å bygge selvtillit, samhold og musikkinteresse hos unge jenter og transpersoner fra hele landet. Gjennom å skape en trygg atmosfære der deltakerne kan prøve og feile, møte gode forbilder og lære om musikk og teknikk kan deltakerne oppdage og oppleve at det å spille i band er en enestående sosial og kreativ setting som ikke er forbeholdt guttene. Bandleir, produksjon, låtskriving, remixing, norm-utfordrende pedagogikk.

Sommerleiren LOUD! ble startet som svar på en rekke debatter og samlinger rundt mangelen på likestilling i norsk musikkliv i 2011, og var inspirert av lignende prosjekter over hele verden. JM Norway og AKKS innledet et samarbeid for å starte et storstilt rekrutteringsprosjekt som utnytter begge organisasjoners nasjonale og internasjonale nettverk og erfaringer.

Siden sin spede start for 10 år siden har prosjektet, metodene og målgruppa utviklet seg betydelig, og fortsetter å utvikle seg kontinuerlig. I dag er LOUD! både en nasjonal sommerleir, dagleire og workshops rundt i hele landet, opplæringsmuligheter for musikere og ungdomsarbeidere, en metodebank og en pådriver for mangfoldig rekruttering i det unge kulturlivet.

  • Nasjonal Sommerleir: bandleir og elektroLOUD! arrangeres hvert år på Haugetun Folkehøyskole utenfor Fredrikstad Kommune. Det er åpent for jenter, transpersoner og ikke-binære mellom 11 og 17 år. Der er vi samlet,deltakere og ledere fra hele norge, og hele spekteret av musikalsk erfaring, for å leke, lære og kose oss ila en uke med overnattingsleir. Leiren koster 3500,- for hele uken, og det er mulig å søke om søskenrabatt eller gratisplasser ved behov.Deltakere som reiser langt møtes av våre trygge ledere på buss- og togstasjon og blir hentet og levert til reisemåten dere foretrekker. Vi er et lederteam med god erfaring i musikk, trygge personer som passer på både dag og natt, og mye fokus på samhold og trygghet oppi all musikken og utforskningen vi skal gjennom. Les mer og meld deg på HER !
  • ElektroLOUD arrangeres som et semester langt kurs i Oslo. Her kan deltakere som allerede har spilt litt eller jobbet med låter fordype seg i musikkproduksjon og elektronisk musikk. I år kan du også delta på ElektroLOUD som overnattingsleir på Haugetun Folkehøgskole. Mer om ElektroLOUD her!

  • LOUD Remixlab er et firedagers kurs i remixing og musikkproduksjon i Ableton Live. Vi arrangerer LOUD Remixlab 9.-12. august, 2021, her i Stavanger! Les mer og meld deg på her! 

  • I høst- og vinterferier arrangeres det dagleire rundt om i landet, sjekk her for oppdatert informasjon.

 

 

  • Arbeider du med ungdom og vil lære mer om hvordan vi jobber på LOUD? Vi inviterer vi til LOUD inpirasjonsseminar for å dele våre erfaringer og metoder med andre som jobber med ungdom send mail til sofie@jmn.no eller stavanger@akks.no om du vil ha mer informasjon.