UFLAKKS x Musti + Kapittelfestivalen!

Rapperen Musti herjer for tiden hitlistene sammen med Sondre Justad og låta "Sorry", og nå er hun klar for UFLAKKS i september.

Heimstadrapper

Ugbad Mustafa Yusuf Noor fra Oslo er rapper og låtskriver. Hun har vært opptatt av historiefortelling siden barndommen, og henter inspirasjon fra både somalisk musikk og britisk hiphop, RnB og grime. Debutalbumet «Qoyskayga» dro nylig i land to Spellemannspriser og ble kåret til “Årets nykommer” på P3 Gull, og anmelderne omtalte henne som en av de mest spennende stemmene i norsk musikk på lang tid.

DN skrev at «Tøyen-jenta fremstår med integritet og egenart som både lyriker og utøver», og årets festivaltema “Hjem” er også et gjennomgangstema i Mustis tekster. Musti ble også utnevnt som en av D2s ledestjerner i 2020, for sitt bidrag til å løfte opp en bydel som ofte blir beskrevet i negative ordelag, og for å stå fram som et viktig forbilde for de unge på Tøyen.

Billetter i salg nå

Med radiolistinger, millioner av streams, sterke tekster og en gripende scenetilværelse, blir Musti omtalt som selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere, og nå har du anledning til å oppleve henne live på TOU og Kapittel fredag 24. september kl 18 (fri aldersgrense) og kl 21.

Konsertene arrangeres i samarbeid med Kapittel og TOU, og billetter er lagt ut for salg her: https://www.touofficial.com/program/.

Billettpris 150 kr. Med betalt medlemskap for 2021 i AKKS eller festivalpass til Kapittel : 50 kr.

Lytt til Musti i sommer