Vil du bli en del av styret i AKKS Stavanger?

Brenner du for likestilling og mangfold? Ønsker du å jobbe for et bedre kurs, øvingslokale- og konserttilbud for barn og unge i Stavanger? Da er det å sitte i styret til AKKS Stavanger en strålende mulighet.

AKKS er en landsdekkende, feministisk musikkorganisasjon som jobber for å få flere kvinner, ikke-binære og transpersoner opp og frem i alle ledd av musikklivet. AKKS Stavanger søker nå nye styremedlemmer til årsmøtet 30. mars. Som styremedlem får du være med å utvikle organisasjonen, et nettverk i musikkbransjen og interne priser på alle våre arrangement og tilbud.

Styret møtes ca. én gang i måneden og bidrar på våre arrangement ved behov. Styrearbeidet innebærer også arbeidsgiveransvar for administrasjon på 2 årsverk, oppfølging av økonomi, markedsføring og AKKS Stavangers satsningsområder. Man er og en del av det øvrige organisasjonslivet i AKKS- med seks avdelinger i norge, og et sentralledd. Styrearbeidet er på frivillig basis, med muligheter for spennende kompetanseheving innen likestillings- og mangfoldsarbeid, tilgang til noen av norges største bransjefestivaler, og møter med øvrige fra AKKSnettverket som består av rundt 200 varierte og spennende ansatte, frivillige, kursledere og workshopholdere i alle aldre og med ulike erfaringer som og brenner for likestilling og mangfold. En styreperiode er varer i to år, og du må være 18 år for å sitte som styremedlem.

Vi ønsker oss folk med erfaring fra organisasjonsarbeid og/eller musikkbransjen, som arrangør, administrasjon, styremedlem eller musiker, men vil også ha deg som bare er skikkelig god på økonomi, strategi og markedsføring. Vi oppfordrer spesielt menn og religiøse eller etniske minoriteter til å stille til valg, da vi ønsker å representere mangfoldet og likestillingen vi så iherdig jobber mot også i styrene våre.

Dersom dette høres ut som noe for deg eller du har noen spørsmål, send e-post innen mandag 22. mars til Daglig Leder Ida Collett Belle på stavanger@akks.no