Vil du være forbilde for unge produsentspirer?

AKKS og JM Norway inviterer til lederutviklingskurs i LOUD-prosjektet Remixlab. Kurset er for deg som vil formidle gleden av å skape musikk med programvaren Ableton Live.

 

På Remixlab kan unge jenter, trans og ikke-binære gjennom fire tettpakkede dager få utforske verktøyene de trenger for å produsere musikk på laptopen.

Elektronisk musikk og produksjon kan oppfattes som et utilgjengelig domene fordi det krever dyr og komplisert programvare for i det hele tatt å prøve seg. Gjennom Remixlab har vi utviklet et opplegg der deltakere kan delta og skape på sitt nivå, med remixing av kjente norske låter som utgangspunkt.

Nå kan du bli en del av dette prosjektet!

Den 29.-31. januar, 2021 arrangerer vi lederutvikling i LOUDpedagogisk metode, og kurs i. å holde en egen Remixlab! 

For å kunne lage Remix-workshops for flere ungdommer over hele landet trenger vi flere engasjerte frivillige og instruktører, som brenner for å dele gleden ved å skape musikk på laptop. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring med remixing, men du må ha god kjennskap til Ableton Live som programvare. Du får et helgekurs med innføring i LOUD og Remixlab sin pedagogikk, og praktisk gjennomføring av opplegget, sammen med et unikt nettverk av andre engasjerte musikere. Som i alle LOUD-prosjektene er også vi ledere kvinner, trans og ikke-binære.

Reise, kost, losji og selve kurset er gratis. Deltakelse i gjennomføring av én Remixlab er valgfri del av kurset, deretter er du kvalifisert til å jobbe på Remixlab og andre LOUD-prosjekter.

Søk om å bli med ved å følge linken og fylle ut søknadsskjema :

https://forms.gle/8b7sGS2Xjf8wzCEV7