Er du interessert i lydteknikk? Vær lydlærling for en dag!

Proffesjonell lydtekniker Kristina Ringvold inviterer deg til å assistere henne da hun er i Stavanger for å kjøre lyd på TO Sløtface-konserter på Stavanger Øst's koseligste storstue, TOU.

Kristina sier:

“Hei Stavanger!

Finnes det noen som har lyst til å følge meg litt en «en kveld på kontoret»?
Lørdag 17 oktober kommer jeg til Tou Scene med Sløtface, og da lurte jeg på om det fantes noen i Stavanger som er litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som lydtekniker på konsert?
Hva kan jeg gjøre for at det skal «låte bra», hva forventer bandet og meg av hverandre, hvor mye teknikk er det egentlig, hvilke egenskaper kan være bra å ha, og hvordan det er å være på turné?
Kristina, nr 2 fra høyre, på norgesturné med Sløtface i september, 2020.
Jeg har vært lydtekniker for ulike band over halve livet mitt og jeg elsker jobben min så jeg er litt opptatt av det også kommer inn nye inn i yrket. Noen må jo ta over etter meg!
Jeg tenker at du møter meg ved load in når vi kommer, hjelper oss rigge opp, koble mikrofoner, er med på lydsjekk og på konserten, før vi rigger ned etterpå.
Kanskje kan du litt om lyd, kanskje spiller du i band, kanskje du har vært på et kurs og tatt litt i en mixer før?
Kort briefeliste: Hadde min første konsert i 1996, og siden da har jeg jobbet på de fleste spillestedene i Oslo, før jeg havnet på Rockefeller i 2003, og har siden starten vært så heldig å reise på turné med ulike band.
Har vært med Madcon i Moskva og Karpe Diem Rio De Janeiro, og der i mellom på turné med blant annet Razika, Wovenhand, Erlend Ropstad, Raga Rockers, Susanna Wallumrød, My Midnight Creeps og Bronco Busters. De siste årene har det vært mye norsk hip hop som Jaa9&OnklP og Joddski. Liker like godt å jobbe med improjazz, blackmetal, hip hop og hardcore. Det må bare være noe med bandet som fenger meg, og vi må ha en god kjemi.”
Send en mail og fortell litt om deg selv og hvorfor du vil være lærling med Kristina den 17. oktober til stavanger@akks.no innen 10. okt.