AKKS Norge mottar Warner-stipendet 2020

Vi er glade for å kunne annonsere at AKKS Norge er mottakeren av Warner-stipendet 2020!

Siden 2018 har Warner Music Norway delt ut «Warner-stipendet», som har som hensikt å bidra i rekrutteringen av, og utviklingsmuligheter for, kvinner «bak scenen» i norsk musikkindustri – spesifikt produsenter og teknikere. I år går tildelingen av stipendet på kr 20.000 til AKKS Norge og skal bruke til workshops innen sjangeren K-Pop.

Ifølge pressemeldingen fra plateselskapet kom det i år inn «en stor mengde nominasjoner». Valget falt på AKKS, som Warner Music mener «fortjener en stor takk for den fantastiske innsatsen de legger inn i arbeidet for å skape kjønnsbalanse og likestilling i norsk musikkliv».

Vi i AKKS er utrolig takknemlige for tilliten og planlegger å bruke tildelingen til en serie med workshops innen sjangeren K-Pop (Sørkoreansk Popmusikk) høsten 2020, for jenter, trans, og ikke-binære mellom 14 og 25 år som ønsker å lære mer om sjangeren K-Pop og musikkproduksjon. Følg med på våre sider på sosiale medier eller vårt nyhetsbrev for å bli varslet om datoer og muligheten for å melde seg på.