Vil du bli med på bandleir?

LOUD! er et musikkleirprosjekt for jenter, transpersoner og andre underrepresenterte kjønn. Det er både workshops, ukeslange dagsleirer, helgeleirer og sommerleir gjennom året, over hele norge! Konseptet går ut på aktiviteter som låtskriving, instrumentopplæring, bandøvelser, konserter og nye vennskap, og vi jobber for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse, uansett hva vi gjør. Dette passer både for deltakere som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt!

I 2019 arrangeres det ElektroLOUD i Oslo, som starter helgen 8.-10. november og går over flere helger før jul. Her lærer man hvordan bruke Abelton til å spille inn egen musikk, lage beats og masse mer. Så i 2020 er det vinterferieleir i Oslo, Kristiansand, Trondheim og Alta, og helgeleir i Stavanger. Så er det, hvert år, nasjonal overnattings sommerleir ! Det er to leire, en uke fra lørdagen etter skoleslutt og den første uken i juli. Leirene foregår på Haugetun Folkehøgskole utenfor Fredrikstad. Deltakelse koster 3500 kroner, men det er mulig med redusert pris eller gratis deltakelse for familier som trenger det.

For mer info, sjekk ut LOUD! sin nettside, eller send oss en epost til stavanger@akks.no