AKKS-kurs som julegave?

Hva med å gi noen et AKKS-kurs som julegave i år? Kjempefin gave til en musikkinteressert person du er glad i. Gi en opplevelse, ikke en ting!

Det er mulig å gi bort gavekort på alle våre kurs, inkludert

Klikk her for full oversikt over AKKS Oslo sine kurs våren 2020

Hvordan går jeg frem for å gi bort gavekort på kurs?
Send en mail til kurs@oslo.akks.no med info om hvilket kurs du ønsker å gi bort, og navn og alder på personen du ønsker å gi det til innen 19. Desember. I retur vil du få info om påmelding og betaling. Etter påmelding og betaling er gjennomført vil du få en hyggelig julegrafikk i retur som kan skrives ut og gis bort som gave. Noen av våre kurs kan du også gi bort helt gratis eller med redusert kursavgift som julegave (Gjelder for familier med vanskelig økonomi). Send oss en mail dersom dette gjelder deg.