Oppstart neste kurs: August 2021, uke 34
Ukedag: Mandag, tirsdag eller onsdag – alt etter hva som passer best for flest i bandet, fyll ut alle dager du er ledig i skjema
Kurslengde: Semesterbasert, fra August til Desember
Pris: 0*-3200 kr per semester. Bla ned for å lese mer om rabatterte plasser.
For hvem: Jenter, trans- og ikke-binære deltakere prioriteres på AKKS Oslo sine kurs, men andre er også velkomne.
Alder: 7-13 år


Drømmer du om å spille i band? Bandkurset lar deg teste å spille med andre, spille konsert og lage egne låter sammen med en erfaren bandinstruktør som selv er musiker.  Kurset passer både for nybegynnere og de som kan et instrument litt fra før. Har du ikke instrument kan du få låne av oss.

Bandkurset inneholder:

  • 1,5 time bandøving med instruktør per uke
  • Felles preproduksjon/generalprøve, ca. én uke før konsert
  • Konsert sammen med de andre kursdeltakerne på AKKS i Desember

Praktisk info:

  • Man trenger ikke egne instrumenter for å gå på kurs hos oss. Disse kan du låne på øving.
  • Kurset foregår i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
  • Påmelding er bindende. Kursavgiften vil bli tilbakebetalt dersom kurset blir avlyst.
  • Kurs med færre enn 3 påmeldte blir avlyst.

Har du spørsmål om våre kurs og eventuell påvirkning pga. koronasituasjonen? Les mer om hvordan våre kurs eventuelt vil bli påvirket her. 

Bandsammensetning:
Deltakerne settes sammen i band i forkant av kurset etter instrument, nivå, alder, sjangerønsker og hvilke dager de kan øve. Når vi setter sammen bandene tar vi hensyn til ønskene og informasjonen dere oppgir i påmeldingsskjemaet så langt det er mulig.

Ønsker du å delta på kurset etter det har startet opp? Ved ledig kapasitet tilbyr vi plasser til kursdeltakere med løpende oppstart utover i semesteret. Fyll ut påmeldingsskjema, så tar vi kontakt med deg med et tilbud. Priser for kurs som starter opp etter oppstart bestemmes utifra lengden på kurset.


Om instruktøren : Julie Enger Børresen
Julie er trommis, produsent og låtskriver. Julie har studert musikkproduksjon på LIMPI, og spiller i, og produserer sitt soloprosjekt, Luli. Julie startet musikkarrieren sin som trommis i bandet Frøken Fryd som tenåring og har altså lang fartstid som musiker og deltaker i norsk musikk. I tillegg til å være utøvende musiker er også Julie utdannet Timani-instruktør, som er en praksis for å sikre sunn spillestil og syngestil gjennom ulike øvelser som gjør utøvere mer bevisst på kroppen sin. Julie elsker å arbeide med ny musikk, spille med andre og er en kjempegod partner å utveksle ideer med.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea, ved eventuelle spørsmål: kurs@oslo.akks.no