Oppstart: Høsten 2018, uke 38.

Kurslengde: 12 uker (uke 38-uke 50)
Kurssted: Brenneriveien 9
Ukedag: Avhengig av hvilket band du er i, bestemmes utifra deltakernes ledighet (sett opp så mange dager du kan i påmeldingsskjemaet, gjerne med klokkeslett vi må forholde oss til, så blir det lettere for oss å lage et band som vil passe for deg)
Priser: 2880 kr /// Gratisplass? Les mer ved å bla ned.
Løpende påmelding – ta kontakt for å se om vi har ledige plasser! E-post: kurs@oslo.akks.no

Drømmer du om å spille i band? Bandkurset lar deg teste å spille med andre, spille konsert og lage egne låter sammen med en erfaren bandinstruktør som selv er musiker.  Kurset passer både for nybegynnere og de som kan et instrument litt fra før. Har du ikke instrument kan du få låne av oss.

Bandkurset inneholder:
1,5 time bandøving med lærer per uke
Felles preproduksjon/generalprøve, ca. én uke før konsert
Konsert sammen med AKKS Oslos Bandskole i Desember som avslutning på semesteret.

Bandsammensetning:
Deltakerne settes sammen i band i forkant av kurset etter instrument, nivå, alder, sjangerønsker og hvilke dager de kan øve. Når vi setter sammen bandene tar vi hensyn til ønskene og informasjonen dere oppgir i påmeldingsskjemaet så langt det er mulig.

Påmelding er bindende. Kursavgiften vil bli tilbakebetalt dersom kurset blir avlyst (eksempelvis hvis det er færre enn tre påmeldte), men vil ikke refunderes av andre grunner med mindre sykemelding eller lignende dokument kan begrunne fravær. Kurs med for få påmeldte avlyses og kursavgift refunderes. Medlemskontingent refunderes ikke.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass. Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet.

Ta kontakt med kursansvarlige, Haley Shea, for eventuelle spørsmål: kurs@oslo.akks.no