Drømmer du om å lære et instrument, lære å skrive låter, bli DJ eller kanskje starte eget band? Bli med på et av våre kurs med inspirerende instruktører som selv er profesjonelle musikere, DJs, produsenter, teknikere og låtskrivere.

Kurstyper
Vokal, instrument, band, dj- og  musikkproduksjonskurs går typisk over 5 eller 8 uker og passer for alle over 14 år.
Workshops: passer for deg som vil sette deg inn i et musikktema på en dag eller to.
Bandskolen for jenter: Passer for jenter, transungdom og ikke-binære mellom 13-19 år som vil leve, puste og spise musikk!
LOUD: bandleirer i høst- og vinterferien, samt sommerleir. Passer for jenter, transungdom og ikke-binære* mellom 9-15 år.

Kurs mot kjønnsubalanse i musikklivet
AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Jenter og kvinner, samt kjønn som er underrepresenterte i musikken prioriteres på kurs.

Rabattert plass på kurs?
Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Deltakere med  begrenset økonomi kan søke om å få rabattert deltakeravgift, etter «betal det du kan»- prinsippet.  Søk om rabattert plass på kurs ved å krysse av i påmeldingsskjemaet når du melder deg på, og redegjør da kort for hvorfor du søker, og hva du evt. har mulighet til å betale. Som hovedregel støtter vi ikke rabatterte plasser på en-til-en undervisning, kun gruppekurs. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Ta kontakt med AKKS Oslos kursansvarlige for å høre om muligheten for å sette opp kurs for din gruppe, om du savner et kurs, spørsmål om gratisplasser, eller annet om kurstilbudet vårt.