Drømmer du om å lære et instrument, lære å skrive låter, bli DJ eller kanskje starte eget band? Bli med på et av våre kurs med inspirerende instruktører som selv er profesjonelle musikere, DJs, produsenter, teknikere og låtskrivere.

Kurstyper
Vokal, instrument, band, dj- og  musikkproduksjonskurs går typisk over 5 eller 8 uker og passer for alle over 14 år.
Workshops: passer for deg som vil sette deg inn i et musikktema på en dag eller to.
Bandskolen for jenter: Passer for jenter, transungdom og ikke-binære mellom 13-19 år som vil leve, puste og spise musikk!
LOUD: bandleirer i høst- og vinterferien, samt sommerleir. Passer for jenter, transungdom og ikke-binære* mellom 9-15 år.

Kurs mot kjønnsubalanse i musikklivet
AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Jenter og kvinner, samt kjønn som er underrepresenterte i musikken prioriteres på kurs.

Gratis plass på kurs?
Er du under 26 år og har begrenset økonomi kan du søke om å få gratis deltakeravgift på kursene våre ved å krysse av i påmeldingsskjemaet når du melder deg på. Redegjør da kort om familiens økonomiske situasjon. Denne ordningen er støttet av BUFDIR.

Ta kontakt med AKKS Oslos kursansvarlige for å høre om muligheten for å sette opp kurs for din gruppe, om du savner et kurs, spørsmål om gratisplasser, eller annet om kurstilbudet vårt.