Trommekurs for ungdom – nybegynner

Foto: Johanne Karlsrud

Trommekurs for ungdom – nybegynner

Oppstart onsdag 7. september og onsdag 2. november.
Priser fra kr. 1849.  Gratis plasser tilgjengelig for de under 26 år.
Instruktør: Anna Østrem

Trommer er rytmeseksjonen i ethvert band.

På nybegynnerkurset, trommer nivå 1,  får du en innføring i slagverket som instrument, og du lærer opp- og nedrigg. Vi jobber med enkle rytmer og trener spilleteknikk. Gjennom øvelser får du den grunnleggende kunnskap om instrumentet du trenger. I løpet av kurset vil man spille, alene eller sammen med andre. Kurset vil gi deg det du trenger for å komme i gang med trommingen.

Våre kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygge rammer, i grupper på opptil tre deltakere. Store deler av kursene vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne. Trommesett er på stedet, men trommestikker medbringes.

Dette kurset er for deltakere mellom 12 – 16 år. Se eget kurs for de over 15 år her!Praktisk om kurset

 • Kurset har 3 plasser med trommesett til hver kursdeltaker, og du tar kun med egne trommestikker. Trommestikker får du kjøpt på ProPerc ved Grieghallen, 4sound eller Gitarhuset.
  Finn en type som er gode å spille med. De kommer i forskjellige tykkelser.
 • Det vil være ørepropper på kurslokalet under kurset, men vi anbefaler at man har egne ørepropper til egenøving.
 • Inkludert i kursprisen er et kompendium med praktisk info om instrumentet og øvelser.
 • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17.00 og i helgene.
 • Kurset går over 6 ganger med 1 time undervisning (inkl. pause) hver kursdag.
 • Kurset holdes på USF Verftet, Rom A, 2 etasje.
AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs.

Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre Påmeldingsbetingelser 2022 her, og vår personvernerklæring her!


Septemberkurs- oppstart onsdag 7. september

Påmeldingsknapp

Påmeldingsfrist søndag 28. august.
Hver onsdag: 7.9, 14.9, 21.9, 28.9, 5.10 og 19.10. Ikke kurs i høstferien.
Tidspunkt: Kl. 16:30- 17:30.
Kurset holdes på USF Verftet, Rom A, 2.etasje i AKKS sine øvingslokaler.


Novemberkurs

Oppstart onsdag 2. november. 

Påmeldingsfrist søndag 23. oktober.
Hver onsdag: 2.11, 9.11, 16.11, 23.11, 30.11 og 7.12.
Tidspunkt: Kl. 16:30- 17:30.
Kurset holdes på USF Verftet, Rom A, 2.etasje i AKKS sine øvingslokaler.Priser instrument-, vokal- og elektroniskmusikkurs for ungdom høst 2022

 • kr. 1 849* Kursavgift ungdomskurs 12- 16 år inkl. medlemskap i AKKS 2022
 • kr. 3 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
  *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Vi har et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Les mer om ordningen lenger nede.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Betaling

En kan betale med faktura, vipps eller bankkort. Faktura vil bli sendt ut første kursdag.Instruktør på trommekurs høsten 2022 er Anna Østrem.

Anna Østrem har alltid vært musikkinteressert, og kjøpte sitt første elektriske trommesett som 14-åring. Hun var selvlært frem til hun startet på musikklinjen. Her fikk hun utforsket musikk og samspill på en helt ny måte og har drevet med flere prosjekter siden. Sammen med venner og klassekamerater har Anna fått prøvd seg på mange sjangre, men indie, alternativ rock og punk har en spesiell plass i trommehjertet. Hun er spiller for tiden i bandet Industrial LightMusikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.