Pianokurs – ungdom

Pianokurs for ungdom 12 til 16 år

Oppstart tirsdag 6. september og tirsdag 1. november.
Priser fra kr. 1849.  Gratis plasser tilgjengelig for de under 26 år.
Instruktør: August Riise

 

Piano er et allsidig instrument som passer de fleste sjangre og er essensielt innen musikkproduksjon og låtskriving.

På kurset for nybegynnere, elpiano nivå 1, lærer vi ulike skalaer og akkorder, og begynner tidlig å spille låter. Vi utforsker ulike spilleteknikker og de vanligste akkordvendingene.

Gjennom øvelser får du den grunnleggende kunnskapen om instrumentet du trenger. I løpet av kurset vil man spille, alene eller sammen med andre. Har du ikke piano hjemme kan du booke øving gratis i våre lokaler på gitte tidspunkt.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fire deltakere. Store deler av kursene vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne.

Dette kurset har en nedre aldersgrense på 12- 16 år. Se vårt kurs for de over 15 år.Praktisk om kurset

  • Hver deltaker har sitt eget piano i kurslokalet med headsett.
  • Inkludert i kursprisen er et kompendium med praktisk info om pianospilling.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17.00 og i helgene.
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 4 deltakere.
  • Kurset går over 6 ganger med 1 time undervisning (inkl. pause) hver kursdag.
  • Kurset holdes på USF Verftet, 2 etasje.
AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs.

Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre Påmeldingsbetingelser 2022 her, og vår personvernerklæring her!


Septemberkurs- oppstart tirsdag 6. september

Påmeldingsknapp

Påmeldingsfrist søndag 28. august.
Hver tirsdag: 6.9, 13.9, 20.9, 27.9, 4.10 og 18.10. Ikke kurs i høstferien.
Tidspunkt: Kl. 16:30- 17:30.
Kurset holdes på USF Verftet, Rom A, 2.etasje i AKKS sine øvingslokaler.


Novemberkurs

Oppstart tirsdag 1. november

Påmeldingsfrist søndag 23. oktober.
Hver tirsdag: 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11 og 6.12.
Tidspunkt: Kl. 16:30- 17:30.
Kurset holdes på USF Verftet, Rom A, 2.etasje i AKKS sine øvingslokaler.Priser instrument-, vokal- og elektroniskmusikkurs for ungdom høst 2022

  • kr. 1 849* Kursavgift ungdomskurs 12- 16 år inkl. medlemskap i AKKS 2022
  • kr. 3 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
    *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Vi har et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Les mer om ordningen lenger nede.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Betaling

En kan betale med faktura, vipps eller bankkort. Faktura vil bli sendt ut første kursdag.

 Instruktør på pianokurs høsten 2022 er August Riise

August Riise har spilt piano siden ungdomsskolen og syns det å sette seg bak pianoet er noe av det gøyeste som fins! “Piano er på en måte alle andre instrumenters mor; det har stor rekkevidde, det er lineært og oversiktlig og ikke minst låter det utrolig kult i nærmest alle sjangre! Dessuten gjør pianoet det mulig å akkompagnere seg selv, en mulighet man ikke har med de fleste andre instrumenter."

August har vært instruktør på flere semestre hos AKKS Bergen. På August sine kurs vektlegges spilleglede og man prøver å spille låter så fort som mulig. “Det er ganske utrolig hvor mye man kan gjøre med en skala og tre akkorder! Ved å lære låter med en gang trener man opp harmoniske, melodiske og rytmiske ferdigheter og hvordan disse musikalske elementene henger sammen. Når man har lært seg én låt blir det gøyere og lettere å lære seg neste!". I tillegg til piano spiller han også litt gitar, trombone og synger.

August spiller for tiden i progbandet Trojka. Han har lenge vært spesielt glad i progrock, jazz fusion og R&B, men han utelukker ikke noen sjangre.Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.