2021- Juniorkurs – Vokal 9 til 13 år

På vokalkurset til AKKS blir du tryggere på stemmen din, både ved å synge i gruppe og synge alene foran de andre deltakerne.

På nybegynnerkurset i vokal, vokal nivå 1, lærer du grunnleggende sangteknikk og stemmebruk, samt oppvarmingsteknikker og pusteøvelser. Gjennom øvelser innen vokalteknikk vil du utvikle forholdet ditt til din egen stemme og sitte igjen med grunnleggende kunnskap om sang. Vi vil gå gjennom mikrofonteknikk og bruk av sanganlegg. Deltakerne vil i tillegg lære øvelser de kan bruke under egenøving. Det forventes noe egenøving mellom kursdagene.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og musikkglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fem deltakere. Kurset holdes på USF Verftet, 4 etasje ved AKKS sine øvingslokaler.

Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse kursavvikling hos AKKS Bergen her!  Har dere spørsmål, ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.Oppstart mandag 1. november kl. 16:30- 18:00.

påmelding elgitar junior

Kurstid: Mandager kl. 16:30-18:00.
Kursdager: Mandager 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11 & 6.12.

Kurset holdes på USF Verftet, 4 etasje ved AKKS sine kontorerPraktisk om kurset

  • Kurset går over 6 ganger med 1,5 time undervisning inkl. pause hver kursdag.
  • Undervisningen foregår i grupper på inntil 3 deltakere.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17.00 og i helgene.
  • Kurset holdes på USF Verftet, i 4. etasje ved AKKS sine kontorer.
AKKS- kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.Instruktør på vokalkurs høst 2021 er Birgitta Alida Hole.

Birgitta Alida Hole er vokalist og låtskriver i hennes soloprosjekt Birgitta Alida og spiller i bandet Strange Hellos. Hun elsker å synge i band og være en del av ei kreativ gruppe der man kan jobbe sammen med å skape og framføre musikk. Birgitta synes det beste med å være vokalist, er å kunne formidle og få ut følelser.

Birgitta begynte å spille og lage musikk da hun var barn, og tok timer i piano, fiolin og sang, før hun gikk på musikklinja på Kongsbakken VGS, jazzlinja på Sund Folkehøgskole og tok sin bachelor i jazzvokal på Griegakademiet (UiB).

Birgitta har vært instruktør i AKKS Bergen de siste flere år. På kurs hos AKKS møtes deltakere som aldri har sunget før, men hatt lyst til å begynne, til de som har sunget litt eller mye og har lyst å utvikle seg videre. På tvers av ulike aldersgrupper og musikksmak, utforsker man stemmen sin og mulighetene med den sammen. Birgitta synes det beste med å være instruktør hos AKKS er å se at deltakerne opplever mestring og glede over å synge, det sterke samholdet som vokser fram i vokalgruppene og å møte alle de ulike personlighetene og hvordan dette gjenspeiles i sang og musikkpreferanser. Ved endt kursperiode er det også mange som melder seg på AKKS konserten, der de synger foran et publikum på en av byens musikkscener.Priser instrument-, vokal- og elektroniskmusikkurs høst 2021

  • kr. 1 900* Kursavgift for 6 ukerskurs inkl. medlemskap i AKKS 2021
  • kr. 3 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
    *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent
Vilkår

Påmeldingen til våre kurs er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrister på våre kurs. Les våre påmeldingsvilkår og vår personvernerklæring for kurs.


Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.