Juniorkurs – Elgitar 9 til 13 år

På bakgrunn av utviklingen i korona-pandemien har AKKS Bergen avlyst alle våre resterende kurs dette semesteret. Vår neste kursperiode blir derfor til høsten; Elgitar 1 jr. har kursoppstart torsdag 17. september og torsdag 5.november.

Elgitaren har lenge vært ikonet for rockemusikken, men er et allsidig instrument som brukes innen mange sjangre. Ved bruk av effektpedaler og forsterkere kan man forme lyden til nesten hvilket som helst uttrykk.

På dette kurset for nybegynnere, Elgitar nivå 1, får du en innføring i gitaren som instrument og forsterkerbruk. Vi jobber med spilleteknikk, grunnleggende akkorder og lærer å spille enkle riff og låter.

Hver kursdeltaker har egen gitar og forsterker. Kurset vil gi deg det du trenger for å komme i gang med gitarspillingen og å spille låter. Store deler av kursene vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fem deltakere.


Praktisk om kurset
  • Kurset går over 5 ganger med en 2 timer undervisning inkl. pause i uken
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 5 deltakere,  hvor hver deltaker har sin egen forsterker.
  • Ta med gitar, stemmeboks og jack-kabel. Forsterker er på kursstedet.
  • Det er mulig å leie gitar om man ikke har det.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.

Kursdatoer: Elgitar junior – Nivå 1- Nybegynner

Kurssted: USF Verftet, 4 etasje ved AKKS sine kontorer
Kurslengde: 10 timer over 5 ganger.
Klokkeslett: kl. 17:00 – kl. 18:30.

September kurs
Kursstart: Torsdag 17.september.
Kursdager: 17.9, 24.9, 1.10, 15.10 & 22.10.

November kurs
Kursstart: Torsdag 5. november
Kursdager: 5.11, 12.11, 19.11, 26.11 & 3.12.

Vi jobber med å få på plass påmeldingsskjema til disse kursene.
Ønsker du mer info send en epost til kontoret@bergen.akks.no eller benytt dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt når påmeldingsskjemaet er oppe.


Priser instrument- , vokal- og elektroniskmusikkurs høst 2020

 

Høstens kurspriser kommer!

 


Om instruktøren

 

Info om instruktøren blir lansert 1.august.

 


Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.