DJ-kurs for ungdom

Foto: Johanne Karlsrud

DJ-kurs for nybegynnere

Oppstart tirsdag 1. november.
Priser fra kr. 1 849. 
Instruktør: Magnus Kløvnes Lauritzen

AKKS sitt DJ-kurs gir deg alt du trenger for å starte med DJ-ing!

På kurset for nybegynnere, DJ nivå 1, får du en innføring i oppsett og bruk av DJ-utstyr. Vi går gjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikseren. Du vil så lære om BPM, hvordan mikse og beatmikse. Beatmiksing er kunsten å mikse to låter inn i hverandre i samme tempo. Man manipulerer tempoet på låtene og mikser dem inn i hverandre for å skape glidende overganger. Egnede musikksjangere: House, techno, trance, dubstep, drum & bass,  disco, EDM, hardstyle og lignende.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre deltakere. For å få mest mulig utbytte av kurset anbefaler vi at man øver mellom kursdagene.

Dette kurset er for deltakere mellom 12 – 16 år. Se eget kurs for de eldre her!Praktisk om kurset
 • Inkludert i kursprisen er et kompendium med praktisk info og øvelser om dj-ing.
 • Det er sett med DJ-mikser og CD-spillere på kursstedet.
 • Ta med en minnepinne med 10 låter i noelunde samme sjanger og tempo. Det er en fordel om du har med egen datamaskin på første kurs med nedlastet Rekordbox software fra rekordbox.com.
 • Undervisningen foregår i grupper på maks 3 deltakere, hvor deltakerne deler på et sett.
 • Kurset går over 6 ganger med 1 time undervisning (inkl. pause) hver kursdag.
 • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17.00 og i helgene for kursdeltakerne. Her får man mulighet til å øve på egenhånd på opprigget sett.
 • Hvert semester avsluttes med en snurrekveld hvor deltakerne får tilbud om å spille live. ( Kommer an på smittesituasjonen).
AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs.

Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre Påmeldingsbetingelser 2022 her, og vår personvernerklæring her!


Novemberkurs

Oppstart tirsdag 1. november 

Hver tirsdag: 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11 og 6.12.
Tidspunkt: Kl. 16:30- 17:30.
Kurset holdes på USF Verftet, Rom C, 2.etasje i AKKS sine øvingslokaler.Priser instrument-, vokal- og elektroniskmusikkurs for ungdom høst 2022

 • kr. 1 849* Kursavgift ungdomskurs 12- 16 år inkl. medlemskap i AKKS 2022
 • kr. 3 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
  *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Vi har et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Les mer om ordningen lenger nede.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

obs: Høstens plasser for gratis eller til redusert kursavgift er dessverre brukt opp (2022). Aktivitetskortet kan fortsatt benyttes. 

Betaling

En kan betale med faktura, vipps eller bankkort. Faktura vil bli sendt ut første kursdag.Instruktør på DJ-kurs høsten 2022 er Magnus Kløvnes Lauritzen. 


Musikkaktivitet for alle

obs: Høstens plasser for gratis eller til redusert kursavgift er dessverre brukt opp (2022). Aktivitetskortet kan fortsatt benyttes. 

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.