Denne perioden med fokus på sosial distansering er en glimrende mulighet til å lære deg et instrument, eller jobbe med låtskrivingen din, fra komforten av din egen stue.  Enten du kan litt fra før, eller er helt nybegynner, kan du nå jobbe med dine ferdigheter innen piano, gitar, bass, låtskriving, trommeteknikk og låttekster med AKKS Oslo sine faktastiske instruktører!

Les mer, og meld deg på her

Hva innebærer nettbasert undervisning?
Vår nettbaserte undervisning består av en pakke med én-til-én undervisning via videosamtaleverktøyene Skype eller Zoom. Inkludert i pakken får du:

  • 4 x 30 minutters undervisningsøkter med en instruktør på ditt instrument som skreddersys til det du ønsker å lære deg, og musikken du selv liker. Dette fungerer som et klippekort, der du og instruktøren avtaler direkte når undervisningen skal skje.
  • Tilgang på øvelser og oppgaver plukket ut av din lærer i form av et nettbasert pensum fra ulike kilder slik at du kan øve effektivt mellom møtene med din instruktør.
  • En kort skriftlig tilbakemelding via e-post fra din instruktør etter at hvert video-møte er gjennomført med informasjon om hva dere har jobbet med, og hva du kan øve på til neste gang.

Spørsmål? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea: kurs@oslo.akks.no