Ta en-til-en instrumentundervisning med AKKS Oslo sine fantastiske instruktører via nettet!

Oppstart: Fortløpende, etter direkte avtale med instruktør via e-post.
Tid: Etter direkte avtale med instruktør.
Kurslengde: 4 undervisningsøkter på 30 minutter per økt.
Sted: Fra ditt eget hjem, via videosamtale!
Priser: Under 26 år: 0*-1200 kr // F.o.m. 26 år: 1800 kr // *Les mer om gratisplass nederst på siden.
Utstyr: Du må ha tilgang på ditt instrument, samt en data/nettbrett/telefon med kamera som du kan bruke videosamtaleverktøy på. AKKS Oslo låner ut et begrenset antall gitarer, basser, el-piano og synther som kan hentes i AKKS Oslo sine lokaler for deltakere som befinner seg i Oslo og omegn. Huk av i påmeldingsskjemaet dersom du ønsker å bli kontaktet ang. lån av instrument, så gjør vi vårt beste for å få det til.
Alder: 14+ (yngre deltakere som kan delta i slik undervisning vil også vurderes ved kapasitet, send en mail for å høre om dette kan passe)

Denne perioden med fokus på sosial distansering er en glimrende mulighet til å lære deg et instrument, eller jobbe med låtskrivingen din.  Enten du kan litt fra før, eller er helt nybegynner, kan du nå jobbe med dine ferdigheter innen piano, gitar, bass, låtskriving, trommeteknikk og låttekster med oss i AKKS Oslo.

Hva innebærer nettbasert undervisning?
Vår nettbaserte undervisning består av en pakke med én-til-én undervisning via videosamtaleverktøyene Skype eller Zoom. Inkludert i pakken får du:

  • 4 x 30 minutters undervisningsøkter med en instruktør på ditt instrument som skreddersys til det du ønsker å lære deg, og musikken du selv liker. Dette fungerer som et klippekort, der du og instruktøren avtaler direkte når undervisningen skal skje.
  • Tilgang på øvelser og oppgaver plukket ut av din lærer i form av et nettbasert pensum fra ulike kilder slik at du kan øve effektivt mellom møtene med din instruktør.
  • En kort skriftlig tilbakemelding via e-post fra din instruktør etter at hvert video-møte er gjennomført med informasjon om hva dere har jobbet med, og hva du kan øve på til neste gang.

Meld deg på via skjemaet nederst på siden, så setter vi deg i kontakt med din instruktør. Deretter avtaler dere direkte på e-post når dere skal gjennomføre de 4 undervisningsøktene slik at det passer din timeplan. Alle de 4 undervisningsøktene må brukes innen 1. Juli 2020.

Møt instruktørene:

Piano/synth og trommeinstruktør Busy Gangnes

Busy Gangnes – Piano/Synth og trommeteknikk
Busy er trommeslager, pianist og elektronisk musiker/produsent fra Los Angeles.  Hun er den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia.  Hun har mye erfaring som instruktør både fra Norge og USA og har blant annet undervist på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til å ha hatt en hel del private tromme- og pianokurs og gruppeundervisning for elever i alle aldre. Busy trives med å undervise i både teknikk, teori og låtskriving. Kursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk. Spesielt viktig ved påmelding til trommekurs: Skriv litt i feltet om deg hva du kunne tenke deg å jobbe med, og hvilken type utstyr du har tilgang på.

 

 

 

 

Bassinstruktør Marie Moe

Marie Moe – Bass

Marie Moe har spilt bass og vært låtskriver i bandet Razika i over 10 år. Razika har i løpet av sin tid som band turnert over hele Norge, Japan, England og mer, og har sluppet 4 plater. Marie har en hel del erfaring med å undervise i bass etter å ha vært lærer på AKKS Oslo og AKKS Bergens basskurs over flere år og bandleder/basslærer på LOUD!- Jentenes bandleir.

 

 

 

 

Ragnhild Fangel Jamtveit Låtskriving og låttekst

Ragnhild Fangel Jamtveit – Låtskriving og låttekst 

Ragnhild Fangel Jamtveit har jobbet som vokal og band-instruktør hos AKKS Oslo siden August 2017. Hun er utdannet jazzvokalist ved jazzlinja på NTNU og er til daglig freelance-musiker og instruktør. Ragnhild er vokalist i bandet Pom Poko som ga ut sitt debutalbum i fjor. Med Pom Poko har hun spilt på festivaler som Øya, Roskilde, The Great Escape, Reeperbahn og turnert mye i inn-og utland. Til vanlig underviser Ragnhild  mest i vokal hos AKKS, men på sine nettbaserte underviser Ragnhild  låtskriving og låttekster, både for vokalister og andre, da dette passer enda bedre i det nettbaserte formatet.

 

 

 

 

El-gitarinstruktør Marie Kristin Dale

Marie Kristin Dale – El-gitar, akustisk gitar og låtskriving med gitar

Marie Kristin Dale er gitarist, vokalist, låtskriver og produsent, best kjent fra bandet MK’s Marvellous Medicine. Marie Kristin og hennes band vant Spellemannprisen for beste Blues album i 2016 og er for tiden aktuelle med singelslipp og konserter. Marie Kristin underviser i gitar og musikk for alle aldre, både hos AKKS Oslo og privat, og har blant annet jobbet som instruktør på LOUD! Jentenes Bandleir i Bergen og som musikklærer. Marie Kristin underviser i el-gitar, akustisk gitar og låtskriving med gitar, og skreddersyr undervisningsopplegget til akkurat ditt nivå.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass og skriv litt om hvorfor du søker om gratisplass. Alle som søker om gratis plass på kurs vil bli kontaktet via e-post angående dette. Vi har et begrenset antall gratisplasser på nettbasert undervisning.

Medlemskap: For å gå på kurs hos AKKS må man være medlem for å få tilgang til den oppgitte prisen. Kurs for deltakere som velger å ikke bli medlemmer vil være dyrere.  Les mer om medlemskap.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.