Oppdatert 26.03: På bakgunn av regjeringens oppdaterte tiltak for smittevern i forbindelse med koronapandemien den 25. Mars holder vi stengt i øvingslokalene t.o.m. 13. April 2020. Inntil videre håper vi at AKKS-konserten vil bli avholdt 20. Mai, og vi arbeider med nettbaserte kursformer som vi håper å kunne rulle ut til enda flere av våre kurs innen kort tid.

Informasjon til våre kursdeltakere og brukere i denne perioden:

– Alle koder deaktiveres umiddelbart og kommende drop in bookinger vil bli slettet og ikke fakturert.

-For deltakere på bandskolen/bandkurs har undervisningen blitt flyttet over videoløsninger via nett. Ta kontakt med din instruktør ved spørsmål.

 

-Alle nye ordinære kurs som skulle hatt oppstart April 2020 er avlyst, e-post har blitt sendt ut til alle påmeldte deltakere. Vi arbeider med å finne nettbaserte løsninger til flere kurs, og håper på å kunne rulle dette ut innen kort tid. Følg med på vår facebookside eller vårt nyhetsbrev for å motta info om kurstilbudet vårt.

– Alle egenøvinger som er booket som kursgode er også avlyst, og inntil vi vet hva som skjer med AKKS-konserten vil det ikke være mulig å booke nye egenøvinger/flytte egenøvinger til etter påske, da vi ikke vil ha kapasitet ved åpning til å booke om disse egenøvingene.

– Faste band har allerede blitt fakturert for mars, men vil ikke motta faktura frem til vi åpner igjen.
De siste ukene av mars vil dere ha til gode når den tid kommer.

– AKKS-administrasjonen fungerer som normalt, men med hjemmekontor inntil videre.

Oppfordrer til egenøving hjemme og låtskriving så lenge!