Oppdatert 11.05: På bakgunn av regjeringens oppdaterte tiltak for smittevern i forbindelse med koronapandemien er øvingslokalene våre i Brenneriveien 9 nå åpne for drop-in-bookinger igjen, i tillegg til faste øvelser og noen kurs, med strenge smittevernstiltak basert på Norsk Musikkråds Smittevernsveileder for musikkøvelser og noe redusert kapasitet. Mye av kursvirksomheten vår foregår fremdeles digitalt, og det er fremdeles mulig å melde seg på nettbasert instrumentundervisning.

AKKS-konserten, som skulle funnet sted 20. Mai, på Deichmanske bibliotek Grünerløkka er avlyst som følge regjeringens forbud mot kulturarrangement  inntil 15. Juni, men vi arbeider med å finne alternative løsninger.

Informasjon til våre kursdeltakere og brukere i denne perioden:

– Alle koder fra Mars 2020 har blitt deaktivert – husk å få ny kode før du setter i gang med øvelser.

– Fom. 11.05 tar vi igjen imot drop-in bookinger. Alle som bruker øvingslokalene må følge våre smitteverntiltak som blir sendt på e-post ved booking.

-For deltakere på bandskolen/bandkurs har noe av undervisningen blitt flyttet over videoløsninger via nett, og noen øvelser er tilbake igjen i lokalene. Alle deltakere har mottatt informasjon om dette på e-post.

-Vi tilbyr en-til-en musikkundervisning via nett for piano, gitar, bass, låtskriving, trommeteknikk og låttekster, les mer, og meld deg på her. Følg med på vår facebookside eller vårt nyhetsbrev for å motta info om kurstilbudet vårt. Ved spørsmål ta kontakt på: kurs@oslo.akks.no.

– Alle egenøvinger som ble booket som kursgode etter vi stengte i lokalene 12. Mars er avlyst. Det vil ikke være mulig å bruke egenøvingstimer fra tidligere kursperiode, etter vanlig kurspraksis der egenøvingstimer kun gjelder under kursperioden, eller ved øving til konsert. Dersom du ønsker å booke egenøving skal disse bookes som vanlig drop-in øving med medlemsrabatt her. 

– Faste band kan fom. 14.04 benytte seg av øvingslokalene så fremt de følger smitteverntiltakene som er satt i gang. Alle band dette gjelder har blitt kontaktet via e-post med fullstendig informasjon om smitteverntiltakene via e-post. Ved spørsmål, ta kontakt med: ovingslokale@oslo.akks.no

– AKKS-administrasjonen fungerer som normalt, men med hjemmekontor inntil videre.