Musikkteori 2

Ta steget videre som musiker eller vokalist på AKKS sitt

Kurs i musikkteori og gehør

Bli med på et kurs som gir deg mer musikkforståelse og lær deg språket bak musikken. Gjennom kursets fire kursdager vil vi jobbe praktisk med gehør, musikkteori og å lytte til musikk.
Underveis vil vi jobbe med oppgaver hvor vi bruker instrumentet og stemmen vår som et verktøy. Vi jobber sammen med den teoretiske kunnskapen slik at man videreutvikle seg som musiker.

Kursdato: kl. 17-20 mandag og tirsdag- 22.11, 23.11, 29.11 og 30.11.
Sted: Kulturhuset, Vaskerelven 8
Instruktør: Amalie Holt Kleive

Dette kurset passer for deg som:

Kurset passer godt for deg som har spilt en del, har skrevet låter eller komponert, vil bli bedre i samspill med andre eller forbereder opptaksprøve til musikkutdanning.
Kurset er ment for de som har litt musikalsk erfaring.

  • er over 14 år. Vi har ingen øvre aldersgrense.
  • kan litt notelære fra før.
  • som har spilt litt på instrumentet ditt eller har litt erfaring som vokalist.
  • er interessert i å utvikle deg musikalsk.

Har du ikke erfaring anbefaler vi musikkteorikurs 1.Praktisk om kurset

Kurset går over 4 ganger med 3 timer undervisning (inkl. pauser) hver kursdag. Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og musikkglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til seks deltakere.

På kurset vi vil bruke mye lytteeksempler og vi vil løse oppgaver sammen innenfor hvert tema. Sammen vil vi bygge opp kunnskap og forståelse rundt musikkteori som kan brukes i låtskriving, komponering og videreutvikling av deg som musiker.

Kursdag 1:            Tema: Notelære, tonearter og skalaer.
Vi blir kjent. Kartlegging av nivå og ambisjoner for kurset.

Kursdag 2:           Tema: Intervaller og akkorder.

Kursdag 3:           Tema: Takt og rytme.

Kursdag 4:           Tema: Teori i praksis.
Vi bruker teorien når vi fremfører musikk.
Vi synger og spiller sammen.

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette.

Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.Instruktør Amalie Holt Kleive.

Amalie Holt Kleive er artist, jazzvokalist og produsent. Etter å ha spilt klassisk piano i ti år, tok hun en bachelorgrad i jazzvokal ved Griegakademiet i Bergen. Amalie skriver tekster på norsk, og blander elementer fra mange ulike sjangre som vise, elektronika, pop og indie. Hun har spilt masse konserter i Norge, deriblant festivaler som Vill Vill Vest, Nattjazz, Maijazz og Moldejazz. Nå jobber hun hovedsakelig med sitt soloprosjekt under eget navn, men er også med i andre prosjekter og band. Nå jobber hun med sitt debutalbum som slippes i september 2021.Priser musikkteorikurs høst 2021

  • kr. 750* Kursavgift AKKS-medlemmer 2021
  • kr. 750* Kursavgift inkl. medlemskap i AKKS 2021
  • kr. 1 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
    *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Vilkår

Påmeldingen til våre kurs er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs og vi har derfor ingen avmeldingsfrister på våre kurs. Les våre påmeldingsvilkår og vår personvernerklæring for kurs.

Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet.

Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.