Låtskriverkurs med Amund Karseth (Kars) – høsten 2023

Vil du lære å skrive og lage dine egne låter? Da er dette kurset for deg!

Denne høsten lanserer AKKS Bergen i samarbeid med Femti-71 to låtskriverkurs. Sammen med instruktør Amund Karseth (Kars) vil dere utforske den spennende verden innenfor låtskriving i en kreativ atmosfære. Dere vil få mulighet for å bli inspirert av hverandre, dele erfaringer og låtidéer.

Sammen med de andre deltakerne vil dere jobbe kreativt med ulike oppgaver innenfor låtskriving og ta i bruk gode, enkle verktøy og kreative metoder som gjør det lettere å ferdigstille egne låter.

Kurset er både for deg som ikke har skrevet noen låter før og gjerne vil komme i gang, men også for deg som har laget låter og vil utfordre deg selv kreativt.


Låtskriverkurs for ungdommer 12-16 år (1-dagskurs)

Sted: Elvetun ungdomshus, Elvetun 21, 5172 Loddefjord
Dato og tid: Torsdag 16. november kl. 15:00-18:00


Låtskriverkurs for 15+ (2-dagers kurs)

Sted: Forandringshuset, Nedre Korskirkeallmenningen 4, 5017 Bergen
Dato og tid: Torsdag 23. og 30. november kl. 16:00-19:00

Om instruktøren: Amund Karseth (Kars)

Amund Karseth er en Bergensbasert rapper fra Oslo som har gitt ut flere låter med en rekke artister fra Bergen, blant annet Girson Dias, Martin Hazy, Lars Vaular og Angelo Reira.
Om dette kurset sier han: Jeg ønsker at unge skal få muligheten til å vekke skrivegleden, og lære seg hvor lett det kan være å gjøre en idé om til en ferdig låt. Jeg kan bidra med hjelp og vise hvordan man kan komme i gang, og jeg kan gi tips underveis. Når det er snakk om musikk liker jeg at folk skal lære ved å gjøre, og jeg vil tilstrebe at alle kommer ut fra kurset med noe håndfast – om det er en hel låt, deler av en låt eller bare en start på et vers.

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette.
Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.


Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no


Dette kurset er et samarbeid mellom AKKS Bergen

og