GRIP 2022 – Lydteknikk for musikklærere

Lydteknikk for musikklærere

Tirsdag 6. september 17.00 – 20.00 på Bergen Kjøtt

Instruktør: Elaine Maltezos

Kurspris: 100,- 

Mulighet for gratis plasser for de under 26 år

En introduksjon til det grunnleggende om lydteknikk og enkle lydoppsett. Denne workshopen er rettet mot lærere, ungdomsarbeidere og arrangører som ønsker å vite mer om og få tillit til oppsett av lydutstyr og teknisk feilsøking for live-arrangementer og klasserom.Instruktør: Elaine Maltezos.

Elaine Maltezos er en frilans lydtekniker spesialisert innenfor innspilling og live scenelyd. Hennes  karrierefokus i dag er akustisk musikkinnspilling, samt å være live lydtekniker for både musikk og teater. Hun ble født i Chicago, og vokste opp med å spille bratsj i orkester. Å bli singer-songwriter førte henne videre til et studieprogram ved University of Miami med musikkingeniørfokus, der hun byttet over til å fullføre graden sin i musikkkomposisjon og studiomusikkproduksjon. Elaine har spilt inn og jobbet med flere akustiske ensembler, artister og festivaler, inkludert Bergen Filharmoniske Orkester, Bergen Nasjonale Opera, Bit20 Ensemble og Festspillene i Bergen.


Språk / language:

Kurset vil bli ledet på norsk. Gi oss beskjed hvis du vil bli med, men har begrensede norskkunnskaper.
The course will be led in Norwegian. Let us know if you want to join, but have limited Norwegian skills.


Tilkomst:

Informasjon om tilgjengelighet på Bergen Kjøtt finner du her!


Om GRIP:

GRIP er en ny kursserie for å gi flere mulighet til å lære, utvikle ferdigheter og få praktisk erfaring innen lydteknikk. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring. Alle over 18 år er velkommen. Kurset ønsker å styrke andelen kvinner, ikke-binære og transpersoner innenfor feltet.

GRIP 2022 er et samarbeidsprosjekt mellom Bergen Kjøtt, BIT Teatergarasjen, Carte Blanche, AKKS Bergen og Borealis – en festival for eksperimentell musikk.

Design: JAHJAH

 

Støttet av: Bergen kommune, Sparebanken Vest, Balansekunst og EGD Property.

GRIP is part of BIT Teatergarasjen´s project apap – FEMINIST FUTURES, co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union and aims to initiate powerful social changes and address inequality in the contemporary Performing Arts.