2020 – Bandcoaching

Har du allerede et band? Meld dere på AKKS sitt bandkurs og få bandcoaching og kanskje det lille ekstra til å nå deres ambisjoner!

Vår instruktør vil veilede dere gjennom både låtskriving, samspill, setliste, uttrykk og sceneformidling. Har dere ikke egne låter er AKKS sitt bandkurs en god mulighet til å komme i gang med å lage eget materiale. Bandet må bestå av minst 3 personer.

På bandkurset kan dere som er et band komme med de problemstillingene som er aktuelle for dere, og få skreddersydd et opplegg som passer dere. Det kan handle om låtskriving, samspillet, det visuelle/musikalske uttrykket – alt. Få progresjon og utvikling, vår instruktør kan pushe dere til å ta steget videre.

I løpet av kursets uker jobber dere med 2-3 egne låter eller coverlåter. I tillegg får dere muligheten til å øve gratis én gang i uken i AKKS sine øvingslokaler. Det hele avsluttes med konsert på Kvarteret, inkl. lydprøve.

Kursene for høsten 2020 er alt i gang. Neste kurs blir til våren.
Interessert i kurset? Fylle ut skjemaet under for å stå på vår interesseliste for kurs og få epost med en gang kurspåmeldingen er igang!
Praktisk om kurset
  • I påmeldingsskjemaet fyller bandet ut hva de ønsker å jobbe med under kurset.
  • Under kurset jobber bandet med låtene dere har fra før, eller dere kan lage egne låter.

Forkunnskaper

Bandet må være etablert før kursstart og bestå av minst 3 medlemmer. Det er ikke noe krav om nivå, men bandmedlemmene må kunne spille instrumentet sitt.
Priser bandkurs høst 2020

Pris for hele bandet er kr. 2 500 + medlemskap i AKKS kr. 50 pr. medlem.
Dersom man allerede er medlem i AKKS, betaler man kun kursprisen.

Dersom dere ikke ønsker å melde dere inn AKKS koster kurset kr. 4 000.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.