Bandcoaching

Har du allerede et band? Meld dere på AKKS sitt bandkurs og få bandcoaching og kanskje det lille ekstra til å nå deres ambisjoner!

Vår instruktør vil veilede dere gjennom både låtskriving, samspill, setliste, uttrykk og sceneformidling. Har dere ikke egne låter er AKKS sitt bandkurs en god mulighet til å komme i gang med å lage eget materiale. Bandet må bestå av minst 3 personer.

På bandkurset kan dere som er et band komme med de problemstillingene som er aktuelle for dere, og få skreddersydd et opplegg som passer dere. Det kan handle om låtskriving, samspillet, det visuelle/musikalske uttrykket – alt. Få progresjon og utvikling, vår instruktør kan pushe dere til å ta steget videre.

I løpet av kursets uker jobber dere med 2-3 egne låter eller coverlåter. I tillegg får dere muligheten til å øve gratis en gang i uken i AKKS sine øvingslokaler. Det hele avsluttes med konsert på Kvarteret, inkl. lydprøve.Praktisk om kurset
  • I påmeldingsskjemaet fyller bandet ut hva de ønsker jobbe med under kurset.
  • Under kurset jobber bandet låtene dere har fra før, eller dere kan lage egne låter.
  • Om man ikke har bandnavn velger man dette, skriver en liten presentasjon av bandet, lager raider og gjør seg klar for å spille konsert. Konserten blir i Teglverket på Kvarteret, hvor dere kan invitere venner og kjente til å komme og se på. I forkant av konserten blir det både lydprøver og selvsagt “henging" på backstage.
  • Hvert bandmedlem tar med sitt eget instrument; gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er på lokalet.
  • I tillegg til hver kursdag får hvert band ukentlig én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Bergen sine øvingslokaler på USF Verftet under kursperioden, hvor dag og tid avtales internt i bandet.
  • Kurset går over 6 ganger med 3 timer undervisning (inkl. pause) i uken.

 


Forkunnskaper

Bandet må være etablert før kursstart, og bestå av minst 3 medlemmer. Det er ikke noe krav om nivå, men bandmedlemmene må kunne spille instrumentet sitt.September kurs

Kursstart: Mandag 7. september.

Kursdager: kl. 17-20 Mandager 7.9, 14.9, 21.9, 28.9, 12.10 & 19.10. + 21.10 konsertdag
21.10 avsluttes kurset med opptreden på Kvarteret kl. 18-22.


November kurs

Kursstart: Mandag 2. november
Kursdager:  2.11, 9.11, 16.11, 23.11, 30.11. & 7.12.+ 09.12 konsertdag
09.12 avsluttes kurset med opptreden på Kvarteret kl. 17-22.

 


Priser bandkurs høst 2020

Pris for hele bandet er kr. 2500,- + medlemskap i AKKS kr. 50 pr. medlem.
Om man allerede er medlem i AKKS, betaler man kun kursprisen.

Om dere ikke ønsker melde dere inn AKKS koster kurset kr. 4000.

 


Om instruktøren

Info om instruktøren blir lansert 1.august.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.