Bandcoaching

På bakgrunn av utviklingen i korona-pandemien har AKKS Bergen avlyst alle våre resterende kurs dette semesteret. Vår neste kursperiode blir derfor til høsten, med oppstart i september og november. Datoer finner du lenger nede.

 

Har du allerede et band? Meld dere på AKKS sitt bandkurs og få bandcoaching og kanskje det lille ekstra til å nå deres ambisjoner!

Vår instruktør vil veilede dere gjennom både låtskriving, samspill, setliste, uttrykk og sceneformidling. Har dere ikke egne låter er AKKS sitt bandkurs en god mulighet til å komme i gang med å lage eget materiale. Bandet må bestå av minst 3 personer.

På bandkurset kan dere som er et band komme med de problemstillingene som er aktuelle for dere, og få skreddersydd et opplegg som passer dere. Det kan handle om låtskriving, samspillet, det visuelle/musikalske uttrykket – alt. Få progresjon og utvikling, vår instruktør kan pushe dere til å ta steget videre.

I løpet av kursets uker jobber dere med 2-3 egne låter eller coverlåter. I tillegg får dere muligheten til å øve gratis en gang i uken i AKKS sine øvingslokaler. Det hele avsluttes med konsert på Kvarteret, inkl. lydprøve.

 


Praktisk om kurset
  • I påmeldingsskjemaet fyller bandet ut hva de ønsker jobbe med under kurset.
  • Under kurset jobber bandet låtene de har fra før, eller de kan lage egne låter.
  • Om man ikke har bandnavn velger man dette, skriver en liten presentasjon av bandet, lager raider og gjør seg klar for å spille konsert. Konserten blir i Teglverket på Kvarteret, hvor dere kan invitere venner og kjente til å komme og se på. I forkant av konserten blir det både lydprøver og selvsagt “henging" på backstage.
  • Hvert bandmedlem tar med sitt eget instrument; gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er på lokalet.
  • Mangler dere gitar eller bass har AKKS Bergen noen til leie.
  • I tillegg til hver kursdag får hvert band ukentlig én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Bergen sine øvingslokaler på USF Verftet under kursperioden, hvor dag og tid avtales internt i bandet.
  • Kurset går over 6 ganger med 3 timer undervisning (inkl. pause) i uken.

 


Forkunnskaper

Kurset er for både nybegynnere og viderekomne. Den eneste forutsetningen er at du kan spille instrumentet ditt. Instruktøren hjelper med tilpassing av låtmateriale til ditt nivå.


Kursdatoer: Band

Kurssted: USF Verftet, 2 etasje i AKKS sine øvingslokaler
Kurslengde: 18 timer over 6 ganger.
Klokkeslett: kl. 17:00 – 20:00.

September kurs
Kursstart: Onsdag 9. september.
Kursdager: 9.9, 16.9, 23.9, 30.9, 14.10 & 21.10.
Kurset avsluttes med konsert på Kvarteret, dato kommer!

November kurs
Kursstart: Onsdag 4. november
Kursdager: 4.11, 11.11, 18.11, 25.11, 2.12 & 9.12.
Kurset avsluttes med konsert på Kvarteret, dato kommer!

Vi jobber med å få på plass påmeldingsskjema til disse kursene.
Ønsker du mer info send en epost til kontoret@bergen.akks.no eller benytt dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt når påmeldingsskjemaet er oppe.

 


Priser bandkurs høst 2020

 

Høstens kurspriser kommer!

 


Om instruktøren

 

Info om instruktøren blir lansert 1.august.

 


Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.