Bandcoaching

Har du allerede et band? Meld dere på AKKS sitt bandkurs og få bandcoaching og kanskje det lille ekstra til å nå deres ambisjoner!

Vår instruktør vil veilede dere gjennom både låtskriving, samspill, setliste, uttrykk og sceneformidling. Har dere ikke egne låter er AKKS sitt bandkurs en god mulighet til å komme i gang med å lage eget materiale. Bandet må bestå av minst 3 personer.

På bandkurset kan dere som er et band komme med de problemstillingene som er aktuelle for dere, og få skreddersydd et opplegg som passer dere. Det kan handle om låtskriving, samspillet, det visuelle/musikalske uttrykket – alt. Få progresjon og utvikling, vår instruktør kan pushe dere til å ta steget videre.

I løpet av kursets uker jobber dere med 2-3 egne låter eller coverlåter. I tillegg får dere muligheten til å øve gratis én gang i uken i AKKS sine øvingslokaler. Det hele avsluttes med konsert på Kvarteret, inkl. lydprøve.

Kursene for høsten 2020 er alt i gang. Neste kurs blir til våren.
Interessert i kurset? Fylle ut skjemaet under for å stå på vår interesseliste for kurs og få epost med en gang kurspåmeldingen er igang!
Praktisk om kurset
  • I påmeldingsskjemaet fyller bandet ut hva de ønsker å jobbe med under kurset.
  • Under kurset jobber bandet med låtene dere har fra før, eller dere kan lage egne låter.
  • Om man ikke har bandnavn velger man dette, skriver en liten presentasjon av bandet, lager raider og gjør seg klar for å spille konsert. Konserten blir i Teglverket på Kvarteret, hvor dere kan invitere venner og kjente til å komme og se på. I forkant av konserten blir det både lydprøver og selvsagt “henging" backstage.
  • Hvert bandmedlem tar med sitt eget instrument: gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er på lokalet.
  • I tillegg til hver kursdag får hvert band ukentlig én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Bergen sine øvingslokaler på USF Verftet under kursperioden, hvor dag og tid avtales internt i bandet.
  • Kurset går over 6 ganger med 3 timer undervisning (inkl. pause) i uken.

Forkunnskaper

Bandet må være etablert før kursstart og bestå av minst 3 medlemmer. Det er ikke noe krav om nivå, men bandmedlemmene må kunne spille instrumentet sitt.Instruktør på bandkurs høsten 2020 er Jakob Hjelmeland

Jakob Hjelmeland spiller trommer, gitar, bass og piano. Han har spilt i mange band og er for tiden aktuell med bandet Heatwaves som spiller groovy instrumentalbasert musikk, men Jakob liker de fleste sjangere. “Eg likar godt å kunne lære bort det eg kan og å sjå korleis eleven opplev speleglede og meistringsfølelse. Eg ønskjer at kursdeltakarane skal få oppleve det å meistre eit instrument og samspel, samt bli inspirert til å drive vidare med musikk.»Priser bandkurs høst 2020

Pris for hele bandet er kr. 2 500 + medlemskap i AKKS kr. 50 pr. medlem.
Dersom man allerede er medlem i AKKS, betaler man kun kursprisen.

Dersom dere ikke ønsker å melde dere inn AKKS koster kurset kr. 4 000.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.