Bandcoaching

Sted: USF Verftet
Kurslengde: 15 timer

Neste kursoppstart er i februar!

Påmelding åpner snart, skriv til kontoret@bergen.akks.no for å sikre deg plass på neste kurs.

 


Har du allerede et band? Eksisterende band kan også melde seg på bandkurset, og vil da få bandcoaching og kanskje det lille ekstra til å nå deres ambisjoner. Vår instruktør vil veilede dere gjennom både låtskriving, samspill, setliste, uttrykk og sceneformidling. Har dere ikke egne låter er AKKS sitt bandkurs en god mulighet til å komme i gang med å lage eget materiale. Bandet må bestå av minst 3 personer.

Kurset avsluttes med spillejobb på AKKS-konserten.

På bandkurset kan dere som er et band komme med de problemstillingene som er aktuelle for dere, og få skreddersydd et opplegg som passer dere. Det kan handle om låtskriving, samspillet, det visuelle/musikalske uttrykket – alt. Få progresjon og utvikling, vår instruktør kan pushe dere til å ta steget videre.

I løpet av kursets uker jobber dere med 2-3 egne låter eller coverlåter. I tillegg får dere muligheten til å øve gratis en gang i uken i AKKS sine øvingslokaler. Det hele avsluttes med konsert på Kvarteret, inkl. lydprøve.

 


Praktisk om kurset

  • I påmeldingsskjemaet fyller bandet ut hva de ønsker jobbe med under kurset.
  • Hvert bandmedlem tar med sitt eget instrument; gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er på lokalet.
  • I tillegg til hver kursdag får hvert band ukentlig én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Bergen sine øvingslokaler på USF Verftet i løpet av kursperioden, hvor dag og tid avtales internt i bandet.

Om instruktøren

Gjert Hermansen har drevet med musikk i økende grad siden han begynte på pianokurs som 9-åring. Han er involvert i flere prosjekter bl.a. TrojkaJohannes HoltmonPine Hill og Det Skandaløse Orkester, og spiller en rekke ulike instrumenter som trommer, bass og piano. Med bred og lang erfaring fra musikklivet, og med ulike instrumenter kan han hjelpe et band til å bli mer dynamiske, samspilte og til å kommunisere sammen som musikere. Han er i tillegg lærer, noe som nok kan komme godt med i rollen som bandinstruktør!


Priser bandkurs høst 2019

  • Pris for hele bandet er kr. 1600,-
    + medlemskap i AKKS kr. 50,- pr. medlem.
    Om man allerede er medlem i AKKS, betaler man kun kursprisen.
  • Pris for hele bandet er kr. 3500,- om dere ikke ønsker medlemskap

 

Har dere spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.