Nytt kurs i pedalbygging i høst

Bygg din egen pedal på AKKS, OnkartGromt og Bråk sitt pedalbyggekurs! 

Lørdag 30. september og søndag 1. oktober kl. 12-16 arrangerer vi pedalbyggekurs for opptil åtte deltakere i våre lokaler på USF Verftet.

Dette blir et kurs hvor du fra start til slutt får bygge deg din helt egne pedal. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Du lærer alt fra scratch. I løpet av kurset skal vi lære om elektronikkteori, vi skal bygge, lodde og skru sammen vår egen pedal – og pedalen får du selvsagt ta med deg hjem til odel og eie. Hver deltaker kan velge mellom to ulike pedaler. Det er pedaler som er veldig funksjonelle og gir stor mestringsfølelse å sette sammen.

Kurset har nedre aldersgrense fra 15 år og passer for alle kunnskapsnivå.

Instruktører på kurset er Øyvind Mjanger og Torje Aambø (bilde under).

Les mer om kurset og meld deg på her!