Bergens Tidende besøkte GRIP

Foto: Tuva Åserud, BT

Bergens Tidende har vært på besøk på Bergen Kjøtt og skrevet om det nye prosjektet vårt, GRIP – for deg som vil lære deg lydteknikk. GRIP er et samarbeidsprosjekt mellom Bergen Kjøtt, BIT Teatergarasjen, Carte Blanche og AKKS Bergen for å øke andelen kvinnelige, ikke-binære og transkjønnede lydteknikere. Kursene er åpne for alle kjønn.

– De siste årene har det vært mye fokus på å ha 50/50 kjønnsbalanse på scenen under festivaler og konserter. Men bak scenen er det fortsatt mannsdominert, sier daglig leder i Bergen Kjøtt, Eva Rowson. I følge utdanning.no er det 91,4 prosent menn i lydteknikerbransjen i Norge, mot 8,6 prosent kvinner.

 

Les hele artikkelen her.

Vi starter opp en ny kursserie i lydteknikk i mars, mer info og påmelding finner du her.