Ung Arrangør: Åpne foredrag

Er du nyere arrangør, festival eller studentarrangør? Ønsker du faglig påfyll i relevante emner av Bergens mest relevante bransjeaktører? Da bør du melde på deg eller din organisasjon på foredragsrekken til Ung Arrangør!

Ung Arrangør er et kompetansehevingsprogram rettet mot yngre arrangørerspirer mellom 15 til 25 år. Vi velger ut 6 deltakere som får tilbud om foredrag med tilhørende workshops, i tillegg til praktisk jobbing med planlegging av et arrangement og praksisopphold i Vill Vill Vest.

Programmet har som hensikt å styrke og inspirere den fremtidige generasjonen kulturarbeidere.

Vi har valgt å holde foredragene åpen for alle arrangører, og inviterer alle som ønsker faglig påfyll i relevante emner knyttet til planlegging og gjennomføring av arrangementer. Foredragsholderne vil bli lansert løpende, og vil finne sted på Det Akademiske Kvarter kl 17. Følg AKKS Bergen eller UFLAKKS på Facebook for oppdateringer.

Temaene for foredragene er: 

11.01: Planlegging/konseptutvikling

08.02: Økonomi/finansering

15.03: Artistbooking

12.04: Markedsføring

10.05: Gjennomføring

Juni: Prosjektledelse (dato TBA)

Ønsker du å melde deg eller din organisasjon på? Da fyller du ut påmeldingsskjema: https://forms.gle/hxe2ejCFb6iiv6527

Håper å se deg/dere der!

 

Fotograf bilde: Øystein Haara