Meld deg på Ung Arrangør 2022!

Er du mellom 15 og 25 år og ønsker å lære mer om å arrangere festivaler og konserter av Bergens mest aktuelle bransjeaktører? Har du noe erfaring fra å arrangere konsert/festival? Da bør du søke Ung Arrangør 2022!

UNG ARRANGØR 2022

Ung Arrangør er et spennende prosjekt for unge arrangører i alderen 15 til 25 år i samarbeid med AKKS Bergen, Vill Vill Vest og Brak. Av alle påmeldte vil 6 personer bli valgt ut til å inngå i Ung Arrangør-programmet. Disse vil bli valgt ut fra en vurdering om hvem som vil ha mest nytte av programmet utifra motivasjon og kunnskapsnivå.

LINK TIL SØKNAD HER: https://forms.gle/8PzzAhf8BKSxZ8Wn7

INNHOLD

Programmet består av en foredragsrekke med tilhørende workshops, i tillegg til praksis hos bransjefestivalen Vill Vill Vest. På workshopsene vil man ha praktisk planlegging av et arrangement deltakerne selv skal skape og gjennomføre i løpet av perioden. Rammene for arrangementet er at det skal være i forbindelse med artistslippet til Vill Vill Vest.

Foredragene + workshoppene vil ta for seg temaene:

  1. Planlegging, konseptutvikling. 11. januar
  2. Økonomi/finansiering. 8. februar
  3. Artistbooking. 15. mars
  4. Markedsføring. 12. april
  5. Gjennomføring. 3. mai
  6. Prosjektledelse. juni (Dato TBA)

Foredrag + workshop vil vare i ca 3 timer, og det er obligatorisk for alle deltakerne å møte opp alle dagene inkludert for å gjennomføre arrangement og praksis under Vill Vill Vest.

Vi vil skrive attest per deltaker, som de kan bruke i jobbsøking videre. Så dette er en strålende mulighet for unge kulturspirer til å utvikle seg i trygge og profesjonelle rammer!

Fotograf: Øystein Haara
Fotograf: Øystein Haara

ÅPEN KURSSERIE FOR UNGE ARRANGØRER:

For å skape merverdi for prosjektet har vi valgt å foredragsserien åpen for alle nye/yngre arrangører, herunder nyere festivaler, arrangører og studentarrangører.

Ønsker du å melde deg på et eller flere av foredragene? Trykk skal på Facebook-eventet og meld deg på via link: https://forms.gle/C1W7fGRiecQq8PKn8