Jubileumskonserten 3. september

Vi hadde stor dag i fjor - 25 år! Det måtte selvfølgelig feires. Se bildene fra den fantastiske konserten her!

25-ÅRSJUBILEUM

AKKS Bergen feiret 25-årsdag i 2020, og det kunne ikke gå ubemerket hen! Derfor satte vi sammen en jubileumsfestival med både filmvisning, debatt, ungdomskonsert og jubileumskonsert. Pandemien satte sitt preg på jubileumsfestivalen vår, og jubileumskonserten måtte bli utsatt et helt år. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og det fikk vi virkelig bevist med denne konserten!

Alle bilder er tatt av Kristoffer Øen.

 

Misty Coast og Silja Sol

Tusen takk!

Vi ønsker å takke begge bandene som var med på å skape en så fantastisk fin kveld for oss, og til alle som kom og som støtter arbeidet vårt! Ønsker du å støtte vårt arbeid for å øke mangfold og likestilling i alle ledd i musikkbransjen? Da kan du bli medlem her. Din støtte hjelper oss å styrke arbeidet vårt for mangfold og likestilling, og du får også en haug med medlemsfordeler. Bli medlem og bli en del av den fantastiske #akksfamilien!