AKKS Bergen søker praktikant til høsten 2021

Vil du jobbe med oss? Dette er en god mulighet til å få relevant arbeidserfaring og bygge nettverk innen kultur- og musikkbransjen.

Om AKKS Bergen

AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for en bedre kjønnsbalanse i norsk musikkliv. Vårt formål er å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet. AKKS’ hovedfokus er jenter, men vi backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak mikrofonen, gitaren, scenen eller miksepulten – uansett kjønn, alder, religion eller etnisitet. 

AKKS Bergen tilbyr kurs innen rytmisk og elektronisk musikk, leier ut øvingslokaler på USF Verftet, og arrangerer konserter. Vi står også bak ungdomsarrangørgruppen UFLAKKS og er arrangør av den tradisjonsrike musikkfestivalen for ungdom, Eggstockfestivalen og Bandleiren LOUD!


Arbeidsoppgaver

AKKS Bergen ser etter en ung og initiativrik person som kan bistå administrasjon i det daglige arbeidet én dag i uken – vekselvis på kontor og arrangement. Valg av dag kan tilpasses praktikantens timeplan. Du vil delta i AKKS sine daglige aktiviteter og møter, og du jobber både i team og med selvstendige oppgaver.

Arbeidsoppgavene vil tilpasses praktikantens ønsker og evner og være innen områder som:

  • bistå i planlegging og gjennomføring av arrangementer
  • dokumentere AKKS Bergens aktivitet og arrangement
  • kommunikasjon, sosiale medier og fysisk promoarbeid
  • bidra med innhold til akks.no/bergen

Praktikantstillingen er interessant og lærerik for den som er opptatt av musikk og organisasjonsliv, og kan f.eks. godt kombineres med studier. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med trivelige kontorlokaler på USF Verftet og få din egen kontorplass som kan disponeres hver dag om du vil jobbe med andre prosjekter parallelt.

Betingelser

  • Periode: september (uke 37) – desember (uke 50). Tiltredelse etter avtale.
  • 1 arbeidsdag per uke, på kontor eller arrangement etter avtale.
  • Ulønnet

 

Søknad

Søknad med CV sendes per e-post til bergen@akks.no

Søknadsfrist 09.08.2021. 

 

Spørsmål

Har du noen spørsmål om praktikantstillingen? Ta gjerne kontakt med daglig leder i AKKS Bergen, Trine Gabrielsen: bergen@akks.no / tlf. 55 55 75 55.


 

Bilde øverst: Publikum på Hedda Mae-konsert under Vill Vill Vest 2019, i samarbeid med UFLAKKS.

Fotograf: Martin Borge.