Etter mange måneder med usikkerhet må også Eggstockfestivalen kaste inn håndkleet og avlyse den ordinære festivalen. Festivalen vil erstattes med en fagdag og live-demoinnspilling for artistene, i tillegg til Eggstock Etterfest.

Kjære venner av Eggstock,

Det er dette vi har ventet på – og fryktet. Med restriksjonene knyttet til innendørsarrangementer og de begrensede mulighetene en liten festival som Eggstockfestivalen har, er det ikke mulig å gjennomføre Eggstockfestivalen på en måte som gir våre elskede artister, frivillige, publikum og samarbeidspartnere en god nok opplevelse og Eggstock-stemningen. Eggstock skal være ungdom på konsert uten foreldre for første gang. Eggstock skal være din første (eller førtiende) opplevelse som frivillig. Eggstock skal være en av de første festivalene du spiller på i reisen din inn i musikkbransjen som artist, med et dirrende publikum. Eggstock skal være gleden av at eksamen er over, omfavne venner som har spilt konsert, juble over vinnere og premieutdelingen, mingling og småprat med nye bekjentskap mellom konserter og mye mer. Dette får vi ikke til å gjøre i år, både på grunn av restriksjoner knyttet til smittevern, og store usikkerheter knyttet til kompensasjons- og støtteordninger hvor vi faller utenfor det meste ettersom vi er en liten, frivillig festival som må tåle store økonomiske tap.

Årets artister får delta på en skreddersydd fagdag og får spilt inn konserten de skulle spilt for å få gitt dem den starthjelpen de trenger for å komme seg videre i karrieren. Møteplasser er viktig, spesielt nå for tiden, og å skape en møteplass for i alle fall én liten gruppe er viktig for oss. Vi vil samle alle våre venner også, så vi håper du tar turen til Eggstock Etterfest i august, mer info kommer!

Vi ses i 2022, hør på gamle favoritter og ukjente Eggstock-perler imens!


Lurer du på noe om årets festival, fagdag eller avlysning? Ta kontakt med festivalsjef Ragnhild Severeide via hallo@eggstock.no eller 97 59 84 08.