Øvingslokalene holder stengt 25.3 – 14.4

Øvingslokalene holder stengt

Tirsdag 23. mars kom det igjen nye restriksjoner fra regjeringen med forbud mot fritidsaktiviteter for de over 20 år. Dermed holder vi våre øvingslokaler stengt fra torsdag 25. mars til og med onsdag 14. april for band med deltakere som er over 20 år. De som eventuelt har bookinger i dette tidsrommet vil selvsagt ikke bli fakturert for øvinger i denne perioden. Vi oppfordrer til egenøving og låtskriving hjemme så lenge!

Band hvor alle bandmedlemmer er under 20 år kan fortsatt øve, men ikke i påskenferien da kontoret og lokalene vil holde stengt 29. mars til 5. april.

Kursstatus

Kurs hvor deltakerne er under 20 år vil gå som normalt i perioden. Dette gjelder basskurs, pianokurs junior, akustisk gitar, trommer junior og bandkurs. Vokalkurset 25.mars vil være digitalt.

Neste kursperiode som skulle startet opp i uke 15, 12. – 15 april, forskyves én uke fram i tid, til 19. – 22. april. Kurperioden vil bli kuttet ned fra 6 til 5 kursdager. Kursdagene vil bli oppdatert og endret på. Vi vil sende ut info på e-post til kursdeltakerne som er berørt av endringene.

Har dere spørsmål er vi tilgjengelig på kontortelefonen 55557555 eller send oss en e-post, kontoret@bergen.akks.no.

Ta vare på dere selv og de rundt dere i mellomtiden.