Gratulerer med kvinnedagen!

Gratulerer så mye med kvinnedagen, alle sammen! Bli med på vår heldigitale feiring som vi arrangerer sammen med Balansekunst og Tidsskriftet Fett.

I år blir også kvinnedagen, som så mye annet, annerledes. Men dette stopper ikke oss fra å stelle i stand en storslått feiring av en av årets viktigste markeringer og kampdager! Det ble raskt klart at en stor, fysisk feiring nok ville bli vanskelig, og da begynte vi å planlegge en heldigital og helt gratis feiring som kan nå hjem til alle dere i de tusen hjem.

Den Internasjonale Kvinnedagen er en viktig dag for arbeidet med både likestilling, mangfold og representasjon, og i den anledning inviterer AKKS Bergen, Balansekunst og Tidsskriftet Fett til en markering av kampene som fremdeles skal kjempes, innsatsen som allerede har blitt lagt ned, og ønsket om en mer likestilt og mangfoldig fremtid. I år ønsker vi å kaste lys over temaet representasjon i kunst- og kulturbransjen – hvordan dette påvirker både underrepresenterte og overrepresenterte grupper i bransjen, hvordan kunsten påvirkes, hva som kan gjøres, ønsker for fremtiden og mye mer. Samtalen vil foregå på engelsk.

Samtalen etterfølges av en performance med Daniel Mariblanca og minikonsert med Michelle Ullestad.

Arrangementet vil foregå digitalt og streames fra kl. 19:00 den 8. mars på Facebook og Youtube. Samtalen og performancen er kun tilgjengelig 08.03-15.03.

Følg med på arrangementet her!

Performance med Daniel Mariblanca (kun tilgjengelig til 15.03)

Paneldeltakere

Eva Rowson – Bergen Kjøtt

Daniel Mariblanca – 71BODIES

Daniel Mariblanca.
Foto: Skjalg Ekeland

Davone Sirmans – 71BODIES

Majenneh Dukuly – VUMA Norge

Performance av Daniel Mariblanca – 71BODIES

Konsert med Michelle Ullestad