Påmeldingen til UFLAKKS Mentorprogram 2021 er åpen!

Arrangørakademiet har fått nytt navn og blir et prosjekt under UFLAKKS, og i 2021 samarbeider mentorgruppen med bransjefestivalen Vill Vill Vest!

De to første utgavene av Arrangørakademiet var en enorm suksess, og AKKS Bergen er stolte av å annonsere at Vill Vill Vest er samarbeidspartner og case i 2021! Arrangørakademiet kommer tilbake i ny drakt, og er nå en del av ungdomsarrangøren UFLAKKS, men et eget mentorprogram for viderekomne. Søknadsskjema finner du nederst i saken.

UFLAKKS’ Mentorprogram er en konsertarrangør for og av unge, og er et pilotprosjekt for ungdom 15-25 år, som skal gi unge som er interesserte i festivaler og større arrangementer en mulighet til å lære å lage festival av noen av de beste i bransjen. Du kan lese mer om prosjektet her.

I 2021 åpner vi igjen dørene for en håndfull deltakere. Deltakerne deltar på workshops og fordyper seg i ulike tema, som booking, markedsføring, frivillighet og konsertproduksjon. Etter den teoretiske opplæringen får deltakerne fordype seg i valgte felt og jobbe tettere med festivalen. I 2021 vil programmet og sluttproduktet i større grad bli tilpasset deltakernes ferdigheter og ønsker. UFLAKKS’ Mentorprogram er for deg som allerede har noe erfaring med konserter eller festivaler, og som har et ønske og interesse om å lære mer. Det forventes at gruppen deltar aktivt og kontinuerlig i opplæring, planlegging og gjennomføring av prosjektet, som strekker seg fra januar 2021 til september 2021. Det legges opp til månedlige møter og workshops, med noe arbeid i mellom. Det vil forventes at det blir mer arbeid i perioder og i oppkjøring til festivalen i slutten av september.

Søknader tas imot frem til 18. januar kl. 00:00, og potensielle deltakere blir tatt kontakt med fortløpende etter dette.

Arrangementet og prosjektet er tilrettelagt for ungdom.
Send inn din søknad her. Spørsmål og henvendelser kan sendes til arrangementsansvarlig Ragnhild Severeide på epost: arrangement@bergen.akks.no.