Slik påvirker nye smitteverntiltak AKKS sin aktivitet

Som følge av de nye smitteverntiltakene som Bergen kommune presenterte fredag 6. november og senere utvidet er vi dessverre nødt til å avlyse, utsette eller endre en del av vår aktivitet. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen her.

Her finner du en oversikt over hvordan de nye smitteverntiltakene påvirker AKKS Bergen sin aktivitet:

Øvingslokaler 

Mandag 23. november ble restriksjonene i Bergen kommune forlenget i ytterligere to uker. Med utgangspunkt i byrådets oppfordring om å holde seg mest mulig hjemme vil AKKS Bergen holde øvingslokalene våre stengt fram til over nyttår, tirsdag 5. januar, om ikke noe annet skulle tilsi at vi får åpne før.

Vi beklager dette og skulle gjerne ønsket videre drift ut året, men med slik restriksjonene blir det dessverre slik. Vi oppfordrer til egenøving og låtskriving hjemme så lenge!

Alle som har booket øving i denne perioden er blitt kontaktet per e-post. Skulle en ikke ha fått denne informasjonen, ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no eller tlf. 55557555.

Kurs og workshops 

Det vil ikke bli avholdt fysiske kurs hos AKKS Bergen fra mandag 9. november og ut året, med unntak av kurs med én til én-undervisning der deltakerne er under 20 år.

Det er sendt ut informasjon på e-post til alle påmeldte og kursdeltakere. De som ikke får gått på kurs videre blir tilbudt plass på kurs i februar eller refusjon av evt. innbetalt kursavgift.

Skulle en ikke ha fått denne informasjonen, ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no eller tlf. 55557555.

Konserter og andre arrangement

Følgende arrangementer er dessverre avlyst eller utsatt:

UFLAKKS-konsert med Finding Neo på Åsane Kulturhus 13. november

AKKS-bingo med Birgitta Alida (duo) på Apollon 18. november

AKKS-konserten på Kvarteret 8. desember

Snurrekveld for DJ-kursdeltakere på Café Opera i desember

For de to første arrangementene jobber vi med å finne nye datoer til våren 2021, det vil annonseres i Facebook-eventene (følg lenker). Billettkjøpere vil få mer informasjon fra vår billettleverandør TicketCo om refusjon, verdikupong eller å avstå fra refusjon av billetten.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss på bergen@akks.no eller tlf. 55 55 75 55 i kontortid mandag – fredag kl. 10 – 15. Alle AKKS sine ansatte har hjemmekontor, men vi er tilgjengelige på telefon og e-post i ordinær kontortid.

Du kan lese mer om smittevern og koronaviruset på Bergen kommune, Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet sine nettsider:

https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://www.helsenorge.no/koronavirus