Takk for i år, Ung Delegat!

Selv om Vill Vill Vest måtte avlyses, fikk vi gjennomført fagdagen Ung Delegat 26.09 i samarbeid med Brak, Norske Konsertarrangører og Vill Vill Vest.

Vel overstått Ung Delegat!

I en tid som dette er det enda viktigere enn tidligere å skape gode møteplasser, møte andre likesinnede og fylle på med inspirasjon og kunnskap. Vi er så glade for at vi fikk sjansen til å gjennomføre en heldigital utgave av Ung Delegat til tross for at Vill Vill Vest måtte avlyses, så deltakere fra hele Norge kunne delta! 26. september samlet rundt 20 ungdommer i alderen 14-21 år seg på hver sin kant i landet, og deltok på foredrag om merkevare, identitet og innovasjon, booking og kontrakter, i tillegg til en panelsamtale og spørsmålsrunde om ulike muligheter og roller i musikkbransjen.

Vi vil gjerne takke alle deltakerne som deltok, våre dyktige foredragsholdere og paneldeltakere, og våre fantastiske samarbeidspartnere Brak, Vill Vill Vest og Norske Konsertarrangører.

Vil du delta på Ung Delegat neste år? Følg med på våre sider rundt mai/juni for påmelding og program, eller send en epost til bergen@uflakks.no.