Jubileumsfestivalen utsettes

AKKS Bergen må med tungt hjerte avlyse resten av vår jubileumsfestival.

Med kraftig økende smitte i løpet av de siste par ukene måtte det gjøres noen kraftige grep, og i går annonserte Bergen Kommune at alle arrangementer med flere enn 50 publikummere forbys. Dermed blir AKKS Bergen nødt til å avlyse den siste halvdelen av jubileumsfestivalen (både AKKS-bingo, Safario-konserten og jubileumsfesten med Silja Sol og Misty Coast), og arrangementene utsettes til nye datoer som annonseres fortløpende.

Det er utrolig leit å avlyse ettersom vi hadde gledet oss til å feire med dere, men helsen må komme først. Som publikummer vil vi at du skal føle deg trygg på våre arrangementer, og da tar vi feiringen igjen ved en senere anledning. Vi håper at du i mellomtiden kan feire og nyte musikk trygt hjemme frem til da.

Et lyspunkt i alt dette er riktignok at vi nå har mulighet til å glede oss til konsert hele TO ganger! Vi gleder oss til å kunne dele herlige konsertopplevelser med dere igjen <3

Følg med på vårt nyhetsbrev, Facebook-side og Instagram for oppdateringer om de nye konsertdatoene.

Dersom du har kjøpt billett til noen av de avlyste arrangementene, har du flere muligheter. Vi vil sette utrolig stor pris på om du kan avstå fra å kreve kompensasjon for din billett. Vi jobber med å flytte arrangementene til nye datoer, og dersom du heller velger å få en verdikupong igjen for din billett kan denne benyttes her, eller ved andre fremtidige arrangementer. Dette hjelper oss enormt i arbeidet med å sette opp nye konserter og arrangementer i fremtiden.

Dersom du lurer på noe kan du ta kontakt med oss via e-post: arrangement@bergen.akks.no