Påmeldingen til Ung Delegat er åpen

Påmeldingen til årets utgave av Ung Delegat har åpnet! Ung Delegat er et program skreddersydd for unge i musikkbransjen, og avvikles i sammenheng med Vill Vill Vest. Vill Vill Vest går av stabelen 24. - 26. september.

Er du en ung arrangør eller aktør i musikkbransjen? Vil du delta på et skreddersydd program hvor du møter andre likesinnede, helt gratis? Meld deg på Ung Delegat!

Siden oppstarten av festivalen har Vill Vill Vest hatt en egen satsing for unge arrangører i samarbeid med AKKS Bergen, Norske Konsertarrangører og Brak. I 2020 fortsetter vi suksessen med et mål om å legge grunnlaget for at ung bransje skal få utvikle sin kunnskap og kompetanse, i tillegg til nettverksbygging og erfaringsutveksling.

Som Ung Delegat deltar du på festivalen sitt digitale fagprogram skreddersydd for unge arrangører og bransjeaktører lørdag 26. september. I tillegg får du tilgang til den ordinære konferansen torsdag 24. september og fredag 25. september, og alle konsertene 24. – 26. september. Hele musikkonferansen og konsertprogrammet er tilgjengelig på nett. Før festivalen samles alle deltakere til en digital samling onsdag 23. september for å bli bedre kjent med hverandre og programmet.

Du kan delta som Ung Delegat uansett hvor du bor i landet. Hele konseptet og festivalen er digital, og det er ingen aldersgrense!


Du kan lese mer om Ung Delegat på våre nettsider og på villvillvest.no. Påmeldingsskjema og mer info finner du her.

Deltakere på Ung Delegat