AKKS Bergen har fått 65 000 kr til nytt musikkutstyr

Tusen takk til Bergensavisen og Fana Sparebank for støtten på tilsammen 65 000 kr til musikkutstyr til kurs. Gavemidlene gir oss mulighet til å oppgradere utstyrsparken vår med blant annet nye gitar- og bassforsterkere, el-piano, gitar, bass og vokalmikser. 

Vi er opptatt av å gi kursdeltakerne våre en god start i musikklivet og skape engasjement blant unge musikkinteresserte, og det inkluderer å kunne tilby gode musikkinstrumenter og utstyr. Vi er glade for at Bergensavisen og Fana Sparebank ser verdien i å skape et godt musikktilbud til unge, med fokus på mestring og spilleglede! Dette er en investering for fremtiden, og gjør at vi kan rekruttere flere jenter til musikkfeltet og arbeide for å jevne ut kjønnsbalansen.

Kursene våre skal være tilgjengelige for alle, uavhengig av kjønn, men også økonomi. Det er derfor viktig for oss at barn og unge kan delta på kurs uten å måtte kjøpe sitt eget instrument. I tillegg til gratisplasser på kurs tilbyr vi dermed leie av instrument i kursperioden.

Musikkutstyret vil bli kjøpt inn i sommer og være klart til kursoppstart i september.

Les mer om våre kurs her.

 

Har du spørsmål om kurs ta kontakt med kursansvarlig, Victoria Moldekleiv på kontoret@bergen.akks.no eller tlf. 55 55 75 55 i kontortid mandag – fredag kl. 10 – 15.