Øvingslokalene er åpne

Fra mandag 27. april åpner vi opp igjen våre fem øvingslokaler på USF Verftet, men med smitteverntiltak. 

Øvingslokalene leies kun ut til ett band om dagen slik at vi får vasket og rengjort lokalene mellom øvende. Ettersom myndighetene har satt begrensninger på samlinger med flere enn fem personer, vil det kun være mulig å øve for de som er fem eller færre i bandet avhengig av hvilke rom man øver på. På rom C er det kun tillatt med 1 person, på rom B 2 personer, på rom A er det tillatt med maks 3 personer, og på rom D og rom E er det tillatt med maks 5 personer.

Vi har begrenset med kapasitet på utleie. Rom D og rom E er foreløpig utleid til fastøvende stort sett hele uken. Man kan se hva som er ledig på vår online kalender.

For booking ta kontakt med oss via dette online booking-skjemaet, på e-post kontoret@bergen.akks.no eller telefon 55557555. Booking skjer kun i kontortid kl. 10-15 mandag til fredag.

Vi vurderer fortløpende om vi klarer å opprettholde gode smittevernsrutiner og er helt avhengige av at øvende følger smittevernstiltakene. Dersom vi ikke føler at dette blir opprettholdt kan lokalene bli stengt igjen. Her er en oversikt over våre smittevernstiltak for øving.

 

Øvingslokalene holdes stengt følgende dager grunnet offentlig høytidsdag og helligdager

Vi får ikke vasket lokalene disse dagene, derfor holder øvingslokalene stengt.

Fredag 1. mai – Arbeidernes dag
Søndag 17. mai – Grunnlovsdag
Torsdag 21. mai – Kristi himmelfartsdag
Lørdag 30. mai – Pinseaften
Søndag 31. mai – 1. pinsedag
Mandag 1. juni – 2. pinsedag