AKKS Bergen er en medlemsorganisasjon, og den beste måten å støtte oss i denne usikre tiden er å bli AKKS-medlem for kun 50 kr.

Covid-19 fører til usikre tider for oss alle, og som kulturinstitusjon kjenner vi det litt ekstra på kroppen. Øvingslokalene våre holdes stengt, normal kursaktivitet er nede og arrangementer er avlyste. Vi gjør med glede alt vi kan for å begrense smitten og sørge for at alle som bruker tilbudet vårt holder seg trygge i tiden fremover.

Den beste måten å støtte oss i tiden fremover er å være medlem i AKKS.
Vi er en medlemsorganisasjon, og det er styrke i fellesskap. Jo flere medlemmer vi er, jo mer betyr dette for vår fremtid og utvikling både lokalt og nasjonalt.

Våre medlemmer er kjernen i vår organisasjon – alt vi gjør, gjør vi for dere! Vi vil tilby dere en trygg møteplass hvor du kan møte andre som er interesserte i musikk. Vi tilbyr et sosialt lavterskeltilbud som kan følge deg fra den første gangen du tar i et instrument, til din første konsert foran et publikum, og til de avanserte workshopene for låtskriving, spesielle teknikker og pedalbygging. Sammen snakker vi med en stemme, og tar et standpunkt om at vi både ønsker og jobber for at musikklivet skal være inkluderende, likestilt og mangfoldig.
Flere medlemmer betyr at vi kan vokse, og at dere velger nettopp oss betyr mye for en idealistisk, frivillig organisasjon. All støtte går tilbake til aktiviteten vår, og slik kan vi sørge for at vi kan gi nettopp deg det tilbudet du trenger når denne krisen er over. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til både kurs, øvingslokaler og konserter i fremtiden!

Trenger du flere grunner enn dette til å bli medlem? Følg med i ukene fremover, så presenterer vi gode grunner til å bli medlem i AKKS! Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn i AKKS Bergen her, medlemskapet koster 50 kr og varer ut året, da avsluttes det automatisk.

Velkommen til #akksfamilien, vi er glade for å ha deg med på laget!