Artistpåmeldingen til Eggstockfestivalen har åpnet!

Sommerens vakreste eventyr, Eggstockfestivalen, finner sted i begynnelsen av juni. Festivalen har røtter helt tilbake til 60-tallet, og har vært et springbrett for mange artister opp gjennom tidene.

Blant tidligere deltakere finner vi Sondre Lerche, Silja Sol, Boy Pablo, Major Parkinson, Frøder, Thea Hjelmeland, Razika, Tarjei Strøm og mange flere!

Festivalen arrangeres med to innledende dager og en finaledag, der ti av de deltakende bandene opptrer. Bandene konkurrerer om flotte premier som gis av samarbeidspartnere i det lokale næringslivet, og vinnerne utnevnes av en jury bestående av høytstående personer fra musikkbransjen.

Artistpåmeldingen for Eggstockfestivalen åpner 31. januar kl. 17:00, og vi opererer med førstemann-til-møllen-prinsippet. Det er plass til totalt 24 artister på festivalen. Vi har likevel noen rammer som må følges om du ønsker å spille på Eggstockfestivalen 2020:

KRITERIER FOR Å DELTA PÅ EGGSTOCKFESTIVALEN:

– Festivalen foregår over tre dager. Onsdag og torsdag er innledende runder, fredag er finaledag, der de 10 mest lovende spiller igjen.

– 2/3 av medlemmer i band må være under 26 år. Soloartister må være under 26 år.

– Kun egenkomponert materiale kan framføres.

– Deltakende artister må ha en tilknytning til Vestland (f.eks. bosted og/eller opphav)

– Påmelding koster 500,- pr band. Dette inkluderer medlemskap i AKKS for alle i bandet.

– Påmeldingen er bindende. Dersom man blir nødt til å avlyse sin opptreden refunders ikke påmeldingsavgiften.

– Bandet må oppgi riktige opplysninger (som feks. personalia og bandnavn) i påmeldingsskjemaet.

– Musikere kan kun opptre i én bandkonstellasjon. Unntak fra regelen kan forekomme: send oss en forespørsel på hallo(at)eggstock.no.

Høres dette spennende ut? Les mer og meld deg på på eggstock.no!