Foto: Ina Strøm

AKKS Bergen er produsent for UKM Hordaland, og til å styre planleggingen og gjennomføringen av arrangementet på Voss 24. – 26. april 2020 har vi ansatt Ingrid Mette Gjerde.

Ingrid Mette Gjerde har master i litteraturformidling. Hun har jobbet som manus- og redaksjonskonsulent i forlag, og med litteraturformidling for barn og unge. Hun har bred erfaring fra arrangementsavvikling av en rekke kulturproduksjoner, og har jobbet som produksjonskoordinator.

– Jeg er utrolig glad for å få muligheten til å jobbe med AKKS og UKM. Etter å ha jobbet i forlag, og hatt ulike roller innen kulturproduksjon, er det gøy å få ansvaret for å planlegge og arrangere UKM Hordaland 2020. Det er en utfordring jeg gleder meg til å ta fatt på! Spesielt gleder jeg meg til å jobbe sammen med unge arrangører og ungdommene som deltar. Jeg er sikker på at jeg kommer til å trives hos AKKS, og etter fire år i Oslo skal det bli fint å komme hjem igjen til Bergen. 

Gjerde starter mandag 2. desember, og vil være med oss ut mai 2020. Hun tar over prosjektstillingen etter Inni Mowinckel.