Hurra! Endelig konsert! Avslutt AKKS-semesteret med oss ved å følge den live-streamede konserten til Bandskolen 17. Juni, klokken 19:30. Konserten streames live fra Popsenteret, og kan sees på Youtube!

Se konserten her


Hver uke gjennom hele skoleåret møtes AKKS Oslos Bandskole for jenter, transungdommer og ikke-binære mellom 13-19 år for å skrive låter, øve, lære om låtskriving og mer!
Vi avslutter semesteret våren 2021 med en live-strømmet konsert der Bandskolens fire band – Pain, Fishnet, Illeris og Cogita fremfører både egenkomponerte låter, og velvalgte coverlåter. Stream konserten for å sjekke ut hva neste generasjons headlinere har jobbet med det siste halvåret!
Konserten strømmes live til Youtube (klikk på lenken over for å følge sendingen), sendingen starter klokken 19:30. Arrangementet er ikke åpent for publikum i salen.
Konserten produseres av AKKS Oslo og Popsenteret sammen med et fantastisk crew bestående av de gode forbildene Hedda Ovidia Stølen på Regi, og lydtekniker Kristina Ringvold på lyd. Bandskolens deltakere skal selv både spille konsert og være bak kamera under konserten, så dette er ikke noe du ønsker å gå glipp av!
I forkant av konserten har Bandskolen lært om visuell profil og farger av Annika Linn Verdal Homme, kunstner og vokalist i det Spellemannsvinnende rockebandet Daufødt, i tillegg til at de har lært om streaming-teknikk, kamerabruk og lydteknikk gjennom en forberedense workshop med crewet som assisterer på konserten og om musikkproduksjon og lyd med Julie Enger Børressen. Vi gleder oss til å vise alt det spennende Bandskolen har jobbet med!
Denne konserten, og det tilhørende prosjektet relatert til lydteknikk, studio og visuelle elementer gjøres mulig av tilskudd fra LNU Kultur og Frifond Kompetanse og Aktivitet (gjennom Norsk Musikkråd). Bandskolen er støttet av Oslo Kommune og BUFDIR.
Om Bandskolen – Bandskolens deltakere møtes hver torsdag gjennom skoleåret for å skrive låter, lære om musikkbransjen, øve og spille og se på konserter. Bandskolen er åpen for jenter, transungdom og ikke-binære deltakere mellom 13-19 år som bor i og rundt Oslo. Påmeldingene er åpne nå for høstsemesteret på Bandskolen, og vi har plass til nye deltakere, klikk på lenken for å lese mer: https://akks.no/oslo/courses/bandskolen-for-jenter/